Cum se recuperează Lidia Buble după intervenția chirurgicală?


Lidia Buble a trecut săptămâna trecută printr-o intervenție chirurgicală care a pus pe toată lumea pe jar. Un story publicat cu doar câteva ore înainte de operație, i-a făcut pe fanii artistei să „construiască' tot soiul de scenarii care mai de care mai îndrăznețe.

Pentru artistă, însă, această intervenție chirurgicală a fost doar un episod peste care a trecut cu nonșalanță, semn că nimic grav nu se întâmplă.

În altă ordine de idei, o operație este o operație, iar organismul simte nevoia de ajutor în recuperarea lui. Lidia Buble este foarte conștientă de acest lucru și procedează în consecință.

„Fac masaj cu bambus și deja se văd rezultate. Pielea îmi este mai catifelată, mult mai fermă și, mai mult decât atât, am reușit să scap de excesul de apă din organism', spunea acum ceva timp Lidia Buble.

„Un plus extraordinar în acest context în care excesul de apă și excesul de toxine încetinesc semnificativ vindecarea. De reținut, însă, că orice tip de masaj efectuat după o intervenție chirurgicală trebuie avizat de medic', declară Dan Bujor, tehnicia maseur.

Altfel, Lidia Buble și-a petrecut mult timp alături de famila ei. Dacă săptămâna trecută, a fost înconjurată de nepoți, săptămâna aceasta și-a petrecut-o alături de tatăl ei, venit în București entru câteva zile. De asemenea, artista s-a implicat puternic în promovarea celei mai noi piese pe care a lansat-o cu Edward Sanda, „Vintage'.

„Acum doi ani, mi-am dorit prima oară să colaborez cu Edward Sanda, însă n-a fost să fie. De atunci, am crescut amândoi și am creat foarte multă muzică. Acum deschidem luna îndrăgostiților cu o piesă „Vintage', dar mai actuală ca niciodată', declara Lidia Buble în momentul în care a lansat melodia.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete