Cum se răsfață Laura Cosoi în cea de-a treia sarcină?

Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară, se relaxează, alături de familie, într-o vacanță prelungită în Thailanda. Fană a acestei destinații exotice, Laura Cosoi a decis ca în acest an să petreacă o lună aici.

Thailanda este una dintre destinațiile preferate ale Laurei Cosoi. Nu este pentru prima oară când, alături de soț și de cele două fetițe, Laura Cosoi petrece o perioadă mai lungă pe aceste meleaguri. Cu Rita și Vera, tot mai exploratoare pe măsură ce trec anii, Laura se relaxează și savurează perioada sarcinii. Alături de soțul ei, artista o așteaptă pe cea de-a treia fetiță a familiei.

De curând, Laura Cosoi a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care subliniază importanța timpului petrecut în familie:

„Noi am fost duși cu pluta. La propriu. Prin junglă, sub palmierii încolăciți de șerpi, pluta noastră din bambus și-a făcut loc lin pe râul limpede. Imaginile surprinse nu pot descrie nici entuziasmul nostru, nici energia acestui loc. O activitate turistică ce poate părea banala a adus în viețile noastre amintirea memorabilă a soarelui care-și făcea loc printre frunzele de cocotier și scăldatul în apa rece de izvor. Implicit, am experimentat și „foot massage', în mod natural, când am pășit cu picioarele goale peste pietre. Mai presus de orice, ne bucurăm de experiența pe care o trăiesc fetele, mai tot timpul în contact cu natura și, nu de puține ori, le surprind în secvențe ce par desprinse din filele volumului „Cartea junglei'.

Laura Cosoi, în Thailanda

Experiența din Thailanda vine cu multe provocări, însă și cu multe lecții pentru cele două fete. În vizită la Sanctuarul elefanților din Phuket, Laura Cosoi a povestit cum această experiență le poate fi utilă fetelor:

„Copiii învață aici despre compasiune, despre alimentație, despre cum trebuie tratați de fapt elefanții. Rita a fost incredibil de impresionată de întreg ritualul! A descoperit de la cum se hrănește un elefant și ce nevoi are, până la cum să îl îngrijească în caz de nevoie! A fost foarte curajoasă! Mă bucur că au putut trăi această experiență unică și sunt sigură că vom repeta aventura!'

Laura CosoiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Facebook/Instagram

Citește și: Celine Dion și-a anulat, din nou, concertele

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Thailanda – 10 preparate surprinzătoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete