Cum se prepară ciorba rădăuțeană?

Ciorba rădăuțeană este unul dintre felurile principale de mâncare servit la prânz sau chiar la cină.

Ciorba rădăuțeană. Ingrediente

1 si 1/2 pui
3 morcovi
3 cepe
1 telina medie
sare

Pentru dres
3 galbenusuri
250 g smantana

Pentru servit
smantana
ardei iute

Ciorba rădăuțeană – Mod de preparare

Ciorba rădăuțeană este asemănătoare cu ciorba de burtă, însă este mult mai simplu de pregătit, fiind și extrem de gustoasă. Ciorba rădăuțeană este sănătoasă și poate fi ușor pregătit în orice gopodărie.

– Carnea de pui se pune la fiert în apă rece cu sare şi, din momentul în care începe să fiarbă, se ia spuma ori de câte ori apare.

Citește continuarea pe WOWbiz.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar