Cum se menține Jojo în formă la 41 de ani. Secretul pentru a avea picioare tonifiate, fără celulită: „Nu fac ceva extraordinar”

În vârstă de 41 de ani, Cătălina Grama, cunoscută publicului larg drept Jojo, impresionează cu silueta ei. Într-un interviu pentru Libertatea a dezvăluit cum reușește să se mențină, deși nu merge la sala de fitness.

Cătălina Grama face de ani de zile tratamente corporale. „Nu fac ceva extraordinar, în ultimii ani de zile am făcut foarte multe tratamente corporale pentru că sunt foarte folositoare mai ales după vârsta de 40 de ani, când reții mai multă apă. Pe partea de drenaj e foarte bine, pielea arată bine, și se tonifiază, arăți mai suplu. După 35 de ani trebuie să avem și mai multă grijă de noi, dacă vrem să arătăm bine.

E foarte importantă și alimentația, trebuie să fie echilibrată, dar evident că mai mănânci și ce își dorești, și hidratarea e importantă, dar și mișcarea. Eu ușor, ușor fac și mișcare, dar care să mă ajute, mișcare coordonată de un terapeut profesionist pentru că eu am avut și niște probleme cu spatele.

Nu merg la sală. Eu la sală am mers ani de zile, dar problemele cu spatele nu te mai lasă să te antrenezi așa, trebuie să faci asta pe un anumit specific. La mine e foarte important aspectul fizic, dar mai ales sănătatea', a spus ea.

Totodată, actrița a recunoscut că obișnuiește să meargă la medicului estetician. Întrebată dacă este pro intervenții estetice, ea a explicat: „Nu pot spune că sunt pro. Dacă folosesc un termen general o să se spună că sunt pentru reconstruirea feței în întregime, ceea ce eu nu am făcut, nu mi-am atins fața, sau pentru reconstruirea întreaga a corpului.

Eu sunt pro pentru ceea ce își dorește omul respetiv să facă cu corpul și fața lui.

S-a creat o mișcare de hate, am văzut și pe Facebook, e o luptă continuă între cei care și-au făcut intervenții și cei care nu și-au făcut. Mie mi se pare cumva aiurea pentru că eu sunt stăpânul corpului meu și eu fac ceea ce îmi face mie bine'.

jojo-silueta-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De curând, vedeta a suferit o operație, și-a schimbat implanturile mamare și anunță că se simte foarte bine. „Eu trebuia să fac asta din punct de vedere medical de data aceasta. Eu trebuia să fac schimbarea pentru că trecuseră 20 de ani de la prima intervenție și lucrurile în termeni medicali sau schimbat foarte mult de atunci.

Este o chestiune și de material, implanturile care erau atunci erau altfel, s-a schimbat absolut tot, nu mai era în regulă, trebuia să fac chestia asta ca să fiu mai bine medicale. Pentru că sunt mai mari nu am nevoie, practic, sunt aceeași mărime. E vorba despre sănătate', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete