Cum se menține Anca Serea după ce născut de 6 ori. Vedeta spune care e secretul siluetei sale

Anca Serea are o siluetă de invidiat după ce a dus pe lume șase copii. Prezentatoarea a spus care este secretul siluetei sale.

Multe femei o admiră pe Anca Serea și vor să afle cum reușește să arate atât de bine. Soția lui Adrian Sînă a spus că nu ține o anume dietă, însă are grijă la ceea ce mănâncă. Vedeta evită să mănânce zahar și încearcă să nu consume carne în cantitate foarte mare. Ea crede că faptul că nu fumează și nu consumă alcool o ajută enom.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe', a mărturisit vedeta.

De asemenea, ea a recunoscut că există alimente pe care evită să le consume. „Da, evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată', a spus Anca Serea.

Întrebată dacă și-a impus să nu bea alcool, soția lui Adrian Sînă a răspuns: „Nu. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta'.

anca-serea-dietaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Când vine vorba despre alimentația copiilor, Anca Serea este o mamă destul de îngăduitoare și îi lasă să mănânce ceea ce au poftă. Soția lui Adrian Sînă își duce copiii la fast-food, însă foarte rar.

„Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Mai mergem și la fast-food, da. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte. Și chiar le încurajez pe mămici ca, uneori, să facă excepții, pentru că excepțiile sunt sănătoase. Chiar dacă ne-am dorit să trăim într-o lume perfectă, lumea perfectă nu există decât dacă ne-o creăm noi, aparent perfectă. Deci da, ei mai mănâncă și la fast-food, la petreceri sau, dacă mă roagă, mai mergem și aici, o dată pe lună, nu știu exact.

Nu le interzic, sincer, nimic din tot ce e cu măsură și cu echilibru. Nu ai ce să faci. Și dacă ar pleca de acasă, sunt adolescenți, nu poți să-i controlezi să nu mănânce. Mi se pare aiurea și nici nu sunt omul ăla. Ar trebui să fii constant când iei decizii din acestea și trebuie să fii și tu un exemplu, ca să le interzici lor să facă niște lucruri', a spus prezentatoarea TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete