Cum se mențin în formă Kate și Meghan pe timpul carantinei?

Cum se mențin în formă Kate și Meghan pe timpul carantinei?

Dacă exercițiile fizice nu sunt o prioritate pentru tine în 2021, atunci e timpul să treci pe listă o serie de activități. Pentru ducesa de Cambridge și ducesa de Sussex, un regim solid de exerciții nu a fost doar o piatră de temelie a vieții lor de când au intrat în familia regală, ci și o preocupare pentru tot restul vieții. Vestea bună este că rutinele lor sunt relativ ușor de urmat.

Exercițiile fizice și de fitness sunt importante atât pentru Kate, cât și pentru Meghan. Pe soția Prințului William o motivează competiția, însă Meghan este mai interesată de wellness și de legătura dintre corp și minte.

Kate: Totul este despre competiție

Cu o constituție atletică, Kate a crescut practicând sport încă din copilărie și se angajează adesea în activități fizice la angajamente regale, concurând împotriva soțului ei, Prințul William.

Una dintre activitățile preferate ale lui Kate, în special în timpul carantinei, este de a merge pe terenul Anmer Hall, casa ei la țară din Norfolk, Anglia. Kate profită, de asemenea, de piscina și terenurile de tenis în timp ce se află în reședință, potrivit The Daily Mail. Ducesa este, de asemenea, un fan al schiului, al ciclismului și al canotajului.

Kate nu practică fitnessul doar pentru aspectul fizic, ea promovează un stil de viață sănătos pentru cei trei copii ai săi, Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani și Prințul Louis, 2 ani.

„Copiii își iau obiceiurile din a fi conduși de exemplu, iar Kate le arată cum arată și se simte un stil de viață sănătos', spune Roberta Fiorito, co-gazdă a podcast-ului Royally Obsessed.

Meghan: Totul este despre starea de bine

Pentru ducesa de Sussex, competiția nu este importantă, ea mizând pe exerciții care presupun concentrare și echilibru. Ca atare, multe dintre antrenamentele lui Meghan sunt eforturi holistice de a supraviețui în lumea socială în care trăim în prezent.

„Meghan este obsedată de yoga și este cu adevărat interesată de meditație și bunăstare', spune Fiorito. „În timp ce Kate este mai riguroasă în antrenamente, Meghan se angajează în practici mai calmante și meditative.'

Pilates sau alergările sunt, de asemenea, activități care fac parte din rutina lui Meghan. Aceasta le practică chiar și atunci când iese cu câinii la plimbare.

„Pe măsură ce a îmbătrânit, alergatul a devenit mai greoi, așa că nu aleargă afară atât de mult ca înainte. „Dar, în 2015, a spus că intenționează să alerge la un maraton, așa că probabil se antrenează în continuare. Ea a spus odată că < < Alergarea a fost întotdeauna forma mea de meditație mișcătoare, pe care o savurez pentru că îmi permite să scap din propriul meu cap > > . Ea o consideră meditativă și restaurativă și a scris despre asta pe The Tig (fostul ei blog)', relatează Fiorito.

Legătura dintre corp și minte, importantă pentru Meghan

Dar, mai presus de orice, antrenamentul preferat a lui Meghan este yoga. Mama ei, Doria, era instructor de yoga, iar Meghan practică de la șapte ani.

„Yoga este treaba ei', confirmă Fiorito. „Cu siguranță încă o menține, chiar și atunci când este ocupată. Cu micuțul Archie care aleargă prin casă, sunt sigură că nu are la fel de mult timp, așa că ori de câte ori poate strecoară câteva exerciții Pilates sau yoga.'

În timp ce Meghan, soțul ei și fiul Archie, în vârstă de 20 de luni, stau în lockdown în casa lor din Montecito, California, Fiorito spune că are la dispoziție numeroase facilități pentru a se menține în formă. Acestea includ o piscină pentru a înota, o sală de sport interioară, o saună umedă și uscată în casă și un loc exterior de joacă pentru Archie.

„Casa lor este într-adevăr foarte propice exercițiilor mai ales în această perioadă de carantină și sunt sigură că a continuat antrenamentele acasă', spune ea.

Atunci când era actriță, Meghan s-a antrenat cu Craig McNamee din Toronto, în timp ce se afla în orașul canadian filmând Suits, potrivit Womens Health. Aceștia făceau antrenamente timp de 45 de minute, trei-patru zile pe săptămână.

„Pentru Meghan Markle fitness-ul are cu siguranță o prioritate; este foarte concentrată asupra sănătății sale', a declarat McNamee pentru Womens Health. „Când ajunge la sala de sport se apucă imediat de treabă și chiar îi place'.

Și, deși ea, ca mulți dintre noi, s-ar putea să nu fie întotdeauna motivată la antrenament, nu regretă niciodată asta după ce a terminat.

„Sănătatea mea, starea mea sufletească, sentimentul pe care îl ai după un antrenament – toate aceste lucruri mă determină să merg la sală. Uneori, ideea de a lucra sună absolut îngrozitor, dar îmi amintesc mereu cât de bine mă voi simți după aceea. Euforic, aproape. ', a spus Meghan Markle pentru Womens Health.

Pentru un antrenament inspirat de Meghan, Fiorito recomandă apelarea la un serviciu de streaming online, care include un antrenament complet – inclusiv yoga și Pilates – într-o sesiune de 28 de minute.

Fostul antrenor McNamee a declarat pentru Women’s Health că lui Meghan îi place multă varietate în antrenamentele sale, așa că își împarte antrenamentul în patru sesiuni: cinci minute de cardio (precum banda de alergat), cinci minute de stretching, 30 de minute de antrenament în circuit și cinci minute de întindere la rece.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete