Cum se înțelege Laurențiu Duță de la 3Sud Est cu fiica sa adolescentă: „Am discuții destul de…”

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. De peste două decenii a lansat numeroase piese pentru cântăreți celebri, dar și pentru trupa 3Sud Est din care face parte.

Tot de atâta vreme formează un cuplu cu Ianula, soția sa. Împreună au o fiică, Lorena, care în curând va împlini 15 ani, iar tatăl său recunoaște că este la vârsta în care îi intri greu în grații, însă reușește să-i fie alături și să-i respecte alegerile.

Laurențiu Duță a mărturisit recent într-un interviu că nu este autoritar, o îmbrățisează des pe fiica sa și îi reamintește des cât de mult o iubește. Răspunsul Lorenei este ușor rece, însă artistul este convins că fiica sa îl apreciază și îl iubește, deși nu-i place să-și manifeste emoțiile.

„Fiica mea este adolescentă acum, are aproape 15 ani. Nu sunt autoritar cu ea, dar încerc să am discuții destul de serioase și punctuale, specifice vârstei fetei mele. Încerc să o fac să înțeleagă și care sunt pericolele, una alta și să aibă grijă. Nu o verific obsesiv. Bat la ușă întotdeauna când vreau să intru la ea în cameră. O îmbrățișez de cel puțin 5-6 ori pe zi, o pup, îi spun că o iubesc. Când îi spun că o iubesc îmi răspunde că și ea, dar așa repede, e un pic reticentă la vârsta asta, că a mai crescut. Dar eu știu că mă iubește', a declarat Laurențiu Duță pentru EGO.

familia lui laurentiu duta 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Soția cântărețului este profesoară de biologie în Constanța, astfel că Lorena este sub supravegherea acesteia la școală.

„Eu o duc la școală, o aduc. De câte ori este nevoie. De cele mai multe ori o aduc. Dimineața o duce soția mea, care este și profesoara ei de biologie. Îi pune notele pe bune, nu este deloc influențată de relația mamă-fiică. E corectă. Chiar am întrebat-o recent, că nu știam cum îi spune la școală, la ore, și mi-a zis că o strigă mama. Nu este un secret la școală că este mama ei', a mai spus artistul pentru sursa citată.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete