Cum se descurcă Rocsana Marcu în Londra. S-a mutat definitiv acolo: „Toată lumea m-a descurajat. Toți prietenii mi-au spus că nu am nicio șansă”

În România, Rocsana Marcu era prezentatoare de televiziune și cântăreață. În urmă cu ceva timp, ea a plecat din România și s-a stabilit în Marea Britanie, în Londra, unde e agent imobiliar.

Are mare succes în noua meserie, deși nu a fost susținută la început de prieteni și familie. „Am luat-o de la zero și mă bucur tare mult pentru că mi-am dorit să fac asta. În momentul în care am luat decizia să mă mut aici știam că vreau să mă fac agent imobiliar și să încep totul de la zero. Eu am mai făcut asta și prin țară. Era ușor în România. Mai recomandam pe cineva, mai vindea un vecin casa, mai ajutam pe cineva cu actele. Am zis ok, gata, asta vreau să fac în Londra. Toată lumea m-a descurajat. Toți prietenii mi-au spus că nu am nicio șansă.

Îmi spuneau: «În Londra nu poți să faci asta pentru că vei fi mâncată din start. Nici nu o să poți ieși pe stradă că te mănâncă. Să vezi în ce fel se vor purta cu tine englezii». Când am ajuns în Londra, fetița mea cea mare, Mayra, mi-a spus că are încredere în mine, că o să mă descurc și că o să învăț engleza. Vreau să spun că în primele luni am reușit să vând prima casă. Nu a fost simplu pentru că șase luni am vrut să o fac ca la carte. Să învăț, să îmi dau toate examenele și să fiu agent imobiliar cu acte în regulă', a dezvăluit Rocsana Marcu pentru „Exclusiv VIP', emisiunea de la Prima TV.

rocsana-marcu-viata-in-londra-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta are o viață de lux, vinde case de milioane de lire sterline, dar susține și evenimente la care cântă. „Eu nu vând case de 200.000 sau 300.000 de lire. Majoritatea caselor pe care le am în baza de date și sunt la mine pe site valorează în jur de un milion și jumătate, două milioane. Nu este simplu să vinzi așa, de pe o zi pe alta o casă. La început lucram pentru o agenție de imobiliare din Londra și șeful nostru mi-a spus: «Roxana, dacă vinzi trei case, nu ai voie să stai o zi fără să listezi o altă casă, fără să găsești case, fără să faci evaluări, să negociezi. Nu te baza pe faptul că dacă ai luat un comision de 5.000, 10.000 sau 15.000, poți pleca în vacanță să te relaxezi. Trebuie să ai o continuitate!»

Îmi place că în ultima perioadă au început să mă sune foarte mulți români care mă recomandă, iar eu le dau jumătate din comisionul meu. Lor nu le vine să creadă pentru că nimeni nu a făcut așa ceva. Îmi doresc să ajung la un alt nivel în domeniul imobiliar, să mă dezvolt, dar să nu îmi las pasiunile deoparte. Tocmai de aceea în weekenduri organizez evenimente aici pentru români, cânt, mă duc la spectacole. Voi avea un eveniment și în Spania', a mai dezvăluit Rocsana Marcu la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete