Cum se descurcă Laura Cosoi în vacanța în Bali cu cele 3 fetițe ale sale: „Copiii învață să fie doar unul cu celălalt, fără prieteni, tablete”

Laura Cosoi și familia eu au petrecut Crăciunul și Revelion departe de România. Înainte de 23 decembrie, actrița, soțul și cele 3 fiice ale lor au ajuns în Vietnam. Acolo au stat aproximativ 2 săptămâni, iar apoi au ajuns în Bali, unde sunt și acum.

Vedeta nu e pentru prima dată în Bali, dar e uimită de toate locurile de acolo. „Sunt pentru a treia oară în Bali și îmi dau seama, pe zi ce trece că, pe lângă frumusețile naturale, atracțiile turistice și bucătăria indoneziană impresionantă, trebuie să fii cu adevărat pregătit pentru tot ce înseamnă Bali de fapt.
Am înțeles asta de la primele zâmbete ale localnicilor, de la primul templu vizitat, de la prima ora de yoga făcută la răsărit în foișorul din junglă.
Sunt recunoscătoare că am această șansă, de a fi aici, în conexiune cu natură, dar mai ales în conexiune cu mine. Des mă dispersez, dar sentimentul că reușesc să mă adun', după mult timp, este incredibil!', a transmis ea prin intermediul rețelelor de socializare.

Actrița a vizitat plantații de orez, a văzut diferite plaje, s-a relaxat, a mers și la sesiuni de meditație, de masaj.

laura-cosoi-vacanta-bali-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Laura Cosoi recunoaște că îi place să călătorească doar cu familia, fiicele lor s-au obișnuit, la fel și ei, adulții, care știu să gestioneze orice situație care apare, mai ales în ceea ce le privește pe micuțele lor.

„Există multe avantaje când călătorești singur, doar cu familia. În primul rând, relația de cuplu crește frumos. Mi se pare că, deși cu trei pui pe cap, printre momentele în care ne străduim să gestionăm diferitele situații, la distanță de tot și toate, ne descoperim și mai mult unul pe celălalt. Parcă ne privim altfel, mai atent și mai profund.

Dincolo de asta, copiii învață să fie doar unul cu celălalt, fără prieteni, tablete, influențe de tot felul. Uneori se mai ceartă, dar tot ele trebuie să-și rezolve conflictele. Încercăm să intervenim cât mai puțin, dar le asigurăm că le suntem alături. Uneori ne iese, alteori lăsăm să treacă. ☺ Și până la urmă, dacă suntem flexibili și nu facem o drama din nimic, totul se termină cu bine', a mărturisit vedeta pe pagina ei de Instagram recent.

Momentan, ei nu s-au întors din vacanță, de o lună sunt plecați, încă se relaxează în Bali.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete