Cum scapă Lidia Buble de celulită? Vezi cum se pregătește pentru sezonul estival

Cum scapa Lidia Buble de celulita

Lidia Buble duce o luptă cu celulita. Cum se pregătește artista pentru sezonul estival. 

Nemulțumită de felul în care arată, artista și-a impus un program drastic de întreținere pentru că nu mai este mult până începe sezonul estival.

Recent, am întâlnit-o la un eveniment monden, așa că am profitat de ocazie și am întrebat-o la ce trucuri apelează pentru a afișa o siluetă de invidiat în sezonul estival.

Cum scapă Lidia Buble de celulită? Vezi cum se pregătește pentru sezonul estival

“Mi-am impus ca într-o lună să arăt wow, așa că am început un program intensiv care combină antrenamentul, cu alimentația și masajul. De exemplu, la sală merg în fiecare zi și mănânc exclusiv ceea ce-mi permite antrenorul meu”, a mărturisit artista.

În plus, Lidia Buble se declară destul de nemulțumită de felul în care îi arată pielea, mai ales că iarna a avut grijă să vină cu un plus de celulită.

“Trebuie să recunosc că făcusem destul de multă celulită și asta chiar îmi dădea mari bătăi de cap. De o lună fac masaj cu bambus și deja se văd rezultate. Dan Bujor, maseurul meu, mi-a promis că în 3 luni o să scap de aspectul acesta de coajă de portocală. Abia aștept să văd ce iese, până atunci țin tare de programul meu!”, a continuat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

Neatzaaa💗🏋️‍♀️💗

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Ce este mesajul cu bețe din bambus?

Potrivit specialiștilor, masajul cu bețe din bambus este o terapie care își are originile pe tărâmurile Asiei. A pătruns rapid în centrele spa și wellness din Europa, date fiind beneficiile extraordinare atât de ordin estetic, cât și din punctul de vedere al sănătății.

Masajul corporal cu bețe de bambus este sigurul tip de procedură corporală non-invazivă, recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, atât pentru întreținere, cât și pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni, precum retenția de apă, senzația de picioare grele, oboseală musculară, anxietatea, insomnie, celulită, laxitatea cutanată.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati