Cum să slăbești în timpul somnului. Vei uita de dietele chinuitoare

Cum să slăbești în timpul somnului. Vei uita de dietele chinuitoare

Toate femeile visează la un corp perfect și încearcă zi de zi tot felul de diete alimentare, merg la sală și folosesc diverse trucuri. Un alt element foarte important într-un program de slăbit este somnul, însă foarte puține femei știu în ce constă calitatea somnului și cum se poate slăbi prin odihnă.

Există trucuri pe care ar trebui să le știe fiecare dintre noi, când vine vorba despre calitatea somnului. Iată câteva trucuri simple care ajută la reglarea programului de somn, conform prevention.com. Un somn odihnitor are un rol important în accelerarea metabolismului și implicit, în arderea kilogramelor în plus.

Cum să slăbești în timpul somnului

De ce ne trezim obosiți și atunci când dormim peste 8 ore?

Indiferent că adormim la ora 22:00 sau la 02:00, este foarte important să avem un program de culcare și unul de trezire bine stabilit, iar între numărul de ore dormite pe noapte să nu existe diferențe mai mari de o oră.

Astfel, femeile ale căror program de culcare și trezire a fluctuat cu mai puțin de o oră în fiecare zi, au o cantitate mică de grăsime corporală. La polul opus se află femeile ale căror fluctuații între orele de somn sunt mai mari de 90 de minute și care sunt predispuse la acumularea unui surplus de grăsime.

Consistență, nu cantitate

Imposibilitatea de a stabili un timp de culcare inconsecvent ar putea fi un simptom al unui program prea ocupat, plin de alegeri mai puțin sănătoase, de la consumul de alimente bogate în grăsimi la ore târzii și până la excesul de cofeină.

În timpul somnului este recomandată închiderea telefonului pentru a evita orice cale de perturbare a odihnei. Un somn de calitate scade considerabil grăsimea corporală și elimină starea de oboseală.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Chircă

Citește și:

Plantele pe care nu e bine să ții niciodată în dormitor! Consumă energia și afectează calitatea somnului

De ce este bine să dormi pe spate? Trucuri preţioase care te vor ajuta să ai un somn odihnitor

Bea acest suc cu o oră înainte de a te culca și vei rezolva definitiv problema insomniei

Ceaiul de vinete, minune pentru sănătate! Scade colesterolul, elimină insomniile și te scapă de constipație

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate