Cum să îți redecorezi baia cu buget mic? TOP 4 elemente pe care să le schimbi 

Redecorarea sau renovarea unei băi poate fi costisitoare. Dacă ai aceeași baie de mai mulți ani, cu siguranță simți nevoia să îi mai aduci îmbunătățiri. Costurile de renovare pot fi foarte mari, dacă te hotărăști să faci modificări mari. Dacă, însă, nu vrei să aloci un buget mare pentru asta, există elemente din baia ta pe care le poți schimba. 

Iată 4 lucruri ușor de înlocuit

  • Culorile 

Poți modifica printr-o simplă văruire culoarea pereților din baia ta. În majoritatea băilor există faianță pe care ar fi greu să o schimbi, de aceea poți să te rezumi la partea de baie unde poți schimba culoarea varului de pe pereți. Poți chiar să vopsești tavanul într-o culoare complementară culorii predominante din baia ta. 

Dacă te simți îndrăzneț, nu vopsi tavanul simplu, ci adaugă forme geometrice sau diferite artificii artistice. Pentru că este vorba de un spațiu mic, poți chiar tu să văruiești, economisind astfel suma pentru a plăti un meseriaș. 

  • Oglinda 

Chiar dacă nu ai acordat o atenție deosebită oglinzii din baie, ar fi timpul să o faci. Oglinda din baie este un element practic, însă asta nu înseamnă că decorativ nu are importanță. Din contră, oglinda potrivită poate schimba radical aspectul băii tale.

Cu cât oglinda din baie este mai mare, cu atât și baia va părea mai mare, datorită reflexiei. Alege o oglindă mare pentru baia ta, dar fii atent și la aspectul acesteia. O oglindă dreptunghiulară este mai potrivită pentru băile înguste. În funcție de preferințe, poți alege o oglindă cu led incorporat sau una clasică, cu o ramă potrivită stilului băii tale. 

  • Chiuveta 

Chiuveta este, de asemenea, una dintre piesele centrale din baia ta, care poate fi schimbată fără costuri mari. Fiind un element utilizat frecvent, chiuveta poate fi chiar prima pe care ar trebui să o înlocuiești, dacă vrei să aduci modificări în baia ta. 

În funcție de stilul de design din baia ta, poți alege o chiuvetă care să se integreze în decor. De exemplu, poți alege chiuvete de baie de pe Hornbach.ro de diverse mărimi și modele. Lavoarele sunt, de asemenea, la mare căutare, deoarece au un aspect modern, ceea ce le face potrivite pentru aproape orice baie. 

  • Alte accesorii

Accesoriile din baie pot, de asemenea, fi schimbate fără un buget mare alocat. Dispenserul de săpun, suportul pentru periuțele de dinți sau savoniera sunt elemente ușor de înlocuit și care au un impact vizual mare. Suporții pentru prosoape sau hârtie pot de asemenea schimba aspectul băii tale. 

În plus, poți înlocui vechile covorașe și prosoape cu unele în culori tari, pentru a da un aer fresh băii tale. 

Așadar, poți să modifici aspectul băii tale fără investiții mari. Poți alege să schimbi culoarea tavanului sau să înlocuiești elemente centrale din baie precum oglinda, chiuveta sau accesoriile cu unele noi. Lumina este, de asemenea, un element important într-un spațiu mic precum baia, așa că poți iei în calcul ș schimbarea tonului cald sau rece al acesteia. 

Sursa foto: unsplash.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial