Cum să îți găsești un partener fără aplicații matrimoniale?

Într-o lume extrem de digitalizată, unele relații încep în mediul online. Cu toate acestea, există persoane care au căpătat o oarecare experiență cu aplicațiile de dating și au rămas cu un gust amar după ce au descoperit că potențialul partener este complet diferit în viața reală. Astfel, ceea ar putea să fie o întâlnire distractivă s-ar putea transforma în dezamăgire și frustrare.

Întâlnirea cu un potențial partener în viața reală poate fi cu siguranță mai bună decât întâlnirea online în anumite privințe, deoarece îți poți face o imagine exactă a modului în care arată, cum se comportă și ce energie are. Mai mult decât atât, este mult mai sănătos să ieși cu cineva din viața reală decât cu un străin la o cafea.

Faptul că accentul nu este pus pe întâlnirea cu un potențial interes amoros îi ajută pe unii oameni să fie mai în largul lor și să fie mai mult ei înșiși. Potrivit mbgrelationships, iată câteva idei pentru a cunoaște oameni în viața reală:

 • Întâlniri (sau întâlniri specifice pentru persoane singure)
 • Evenimente din industria în care lucrezi
 • Evenimente ale absolvenților de la colegiul sau liceul tău
 • Cluburi sportive
 • Săli de sport și studiouri de yoga
 • Prieteni care vă oferă întâlniri
 • Prieteni ai prietenilor la întâlniri de grup
 • Cursuri de educație și hobby-uri distractive (gândește-te la un curs săptămânal de pictură sau ceva de genul acesta)
 • Grupuri de voluntariat
 • Parcuri pentru câini
 • Grupuri de camping și cursuri în aer liber
 • Grupuri de lectură la librăria sau biblioteca locală
 • Cafenele

Motivele reale pentru care cei care caută un partener nu agreează aplicațiile de dating

O mulțime de oameni au reușit să-și găsească dragostea adevărată pe o aplicație de dating, dar sigur se întâmplă ceva din moment ce există și oameni care le urăsc.

Unii oameni ar putea fi pur și simplu speriați. Teama de a te expune pentru ca tot orașul tău să vadă că ești singur și că ești în căutare este uneori foarte greu pentru unii oameni, mai ales dacă sunt singuri de mult timp sau dacă au un istoric de relații de scurtă durată.

Oamenilor le este rușine să se reorienteze online și să fie judecați de oameni pentru că nu sunt într-o relație sau pentru că ultima relație nu a funcționat. Frica de eșec poate intra în joc și aici, în mod inconștient.

Dar aceste temeri sunt nefondate, pentru că oamenii de pe aplicațiile de dating sunt și ei singuri și caută, și nu este nicio rușine în asta. Ești o persoană care știe ce-și dorește și investește timp în căutarea ei.

Teama de respingere poate juca, de asemenea, un rol în motivul pentru care unii oameni evită aplicațiile de dating. La fel ca și în cazul în care oamenii nu primesc suficiente like-uri la postarea lor de pe Instagram, cei care se întâlnesc online o iau foarte personal dacă persoana căreia i-au scris sau pe care au dat swipe nu le-a răspuns la mesaj. Este în regulă! Există un milion de motive posibile pentru care acea persoană nu ți-a răspuns și, în 99,9% din cazuri, asta nu are nicio legătură cu atractivitatea și valoarea ta ca persoană.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii