Cum să dai un suflu nou casei tale în această primăvară? Schimbările care îți transformă locuința

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Oamenii simt de multe ori nevoia de a face mici schimbări la început de primăvară, inspirați și de modul în care natura trece prin mai multe transformări odată cu instalarea noului anotimp. Pe lângă deja celebra curățenie de primăvară, care a devenit o tradiție în foarte multe familii, poți da un suflu nou casei tale folosindu-te de câteva trucuri simple.

Un nou anotimp impune o serie de schimbări și în ceea ce privește designul interior. Chiar dacă specialiștii în domeniu trasează în fiecare sezon anumite tendințe, oamenilor le este destul de greu să să schimbe total interiorul locuinței, acest lucru implicând o mulțime de costuri. Cu toate acestea, dacă vrei să dai locuinței tale un aer fresh, există câteva soluții simple și care sunt la îndemâna oricui.

Cum să dai un suflu nou casei tale în această primăvară?

1. Elemente din natură

Natura poate reprezenta cea mai puternică sursă de inspirație pentru decorarea locuinței la început de primăvară. Ciripitul păsărelelor ne încântă auzul și cum ele sunt primele care vestesc primăvara, decorațiunile cu această tematică sunt potrivite în acest sezon. Poți alege covoare, lenjerii, tablouri, dar și accesorii de bucătărie cu astfel de imprimeuri.

2. Aranjează mobila într-un mod diferit

Poți da un aer fresh locuinței tale fără să fie nevoie să investești bani. Tot ce trebuie să faci este să rearanjezi mobila, astfel încât să dai senzația de spațiu.

3. Lasă lumina să pătrundă în casă

Dacă până acum vremea de afară ne deprima și ne doream să ascundem cât mai mult peisajul rece din exterior, odată cu venirea primăverii, lumina naturală și razele soarelui trebuie să pătrundă în casă. Alege draperii și perdele în nuanțe pastelate și renunță la cele în tonuri închise.

4. Decorează locuința folosind plante

Plantele de sezon au un miros puternic și împrăștie parfumul în toată locuința. Alege să aduci primăvara în casa ta folosind cât mai multe plante, în culori vii. De pe masa din living nu ar trebui să îți lipsească în nicio zi vaza cu flori proaspete.

Foto: Bonami.ro, shutterstock.com

Citește și:

Tehnicile Feng Shui care pot alunga infertilitatea. De ce trebuie să ții cont atunci când îți amenajezi dormitorul?

Cum să îți decorezi locuința atunci când ai la dispoziție un buget redus?

Trucul care îți transformă lenjeria de pat. Așternuturile tale vor fi moi și catifelate, la fel ca cele de la hotelurile de lux

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Home deco