Cum să alegi perna ortopedică cea mai potrivită pentru tine?

Ce factori importanți trebuie luați în considerare pentru a-ți alege perna ortopedică potrivită nevoilor și bugetului tău? Asigură-te că le ai în vedere în timpul procesului de cumpărare.

Ce factori importanți trebuie luați în considerare pentru a-ți alege perna ortopedică potrivită nevoilor și bugetului tău? Asigură-te că le ai în vedere în timpul procesului de cumpărare.

Poziția ta preferată de dormit

Primul lucru pe care vei dori să-l faci este să afli care este poziția ta preferată de dormit. Gândește-te la ultima poziție în care ajungi înainte de a fi pe cale să adormi noaptea. Este important să-ți cunoști poziționarea corpului în timp ce dormi, deoarece acest lucru va afecta fermitatea pernei de care ai nevoie.

De exemplu, cei care dorm pe lateral vor necesita o pernă cu contur fermă, în timp ce cei care dorm pe spate și pe stomac necesită perne ortopedice mai subțiri. Persoanele care dorm pe spate (care este cea mai sănătoasă poziție în care să dormi pentru durerile de spate și gât) ar trebui să ia în considerare o pernă subțire pentru a-și amortiza corpul.

Materialul

Pernele ortopedice și orice tip de mobilier medical sunt concepute pentru a se adapta nevoilor tale și vin cu diverse materiale pentru umplutură. Mai sănătoase decât majoritatea pernelor de pe piață, nu toate pernele terapeutice sunt complet lipsite de toxine. Așadar, ia în considerare materiale precum bambusul pentru a evita consumul de toxine, făcând perna sigură pentru utilizare de cei cu alergii.

Mărimea

Dimensiunea standard se va potrivi majorității adulților, dar poate preferi să dormi pe o pernă mai mică sau cauți o pernă portabilă din spumă cu memorie pe care să o iei în deplasare. În plus, ține cont de dimensiunea patului tău pentru a te asigura că perna se potrivește sau nu pare prea mică pentru dormitorul tău.

Fermitate

Fermitatea pe care o alegi se datorează în principal preferințelor personale. Dacă știi că preferi o pernă mai moale, atunci asigură-te că alegi o pernă din spumă cu memorie contur care să fie în concordanță cu asta. Ar fi de ajutor dacă ai lua în considerare și greutatea ta, deoarece cu cât ești mai greu, cu atât ar trebui să fie mai densă perna.

De ce este o pernă atât de importantă?

Un mediu confortabil îți afectează somnul, dar care este marea problemă cu alegerea pernei potrivite de suport din spumă cu memorie? Ei bine, o pernă prea subțire îți poate îndoi gâtul într-un unghi ciudat. Dacă perna este prea groasă, îți poate îndoi gâtul în sus. Oricum, ambele poziții pot contribui la durerea de gât.

În plus, o pernă moale are mai multe șanse să se prăbușească atunci când așezi capul pe ea, rezultând un sprijin slab. În plus, o pernă moale își va schimba forma pe tot parcursul nopții, făcând mai dificilă obținerea unei poziții confortabile de dormit atunci când te muți într-o poziție nouă.

Este bine să-ți folosească și alții perna ortopedică?

În mod ideal, ar fi de ajutor dacă nu ți-ai împărți perna ortopedică cu alții. De ce? Deoarece umplutura cu spumă cu memorie este proiectată să se conformeze formei corpului tău, iar împărtășirea acesteia cu alte persoane înseamnă că forma sa nu va mai fi unică pentru tine.Articol scris de agenția de servicii seo Campaigns.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial