Cum să ai un fund mai bombat până la petrecerile de sărbători cu doar 5 minute pe zi

Cum să ai un fund mai bombat până la petrecerile de sărbători cu doar 5 minute pe zi

fund-bombat

Din ce în ce mai mulți oameni sunt preocupați de felul în care arată. Se știe că pentru o viață sănătoasă trebuie să mâncăm cât mai sănătos și să facem mișcare cel puțin 30 de minute zi. Cu toate acestea, nu toată lumea reușește să respecte aceste minime reguli din cauza  stilului de viață agitat pe care îl avem. De asemenea, și numărul mare de ore de muncă, uneori chiar și peste programul de la serviciu, ne determină de multe ori să renunțăm la mișcare.

Dacă aceste scenerii ți se pare cunoscute, atunci trebuie să știi că există soluții simple, în ciuda acestor situații. Și cum deja am intrat în febra sărbătorilor de iarnă, iar toată lumea se gândește deja la vacanță și la petreceri, ei bine, îți propunem o soluție mai mult decât simplă care te va ajută să arăți senzațional în rochie de seară.

Dacă nu ai timp să faci sport, atunci material video este perfect pentru tine. Nu trebuie să mai dai sume impresionante la sala de fitness, ci ai nevoie doar de 5 minute pe zi. O tânără a realizat un tutorial video în care arată pas cu pas, cum se fac câteva exerciții pentru fese. Sunt simple, dar foarte eficiente, iar în 5 minute vei simți cum îți lucrează mușchii. Execută-le în fiecare zi începând de acum, iar la petrecerile de sărbători vei arăta demențial în rochia de seară.

Urmărește materialul video de mai jos!

Foto: 123rf.com

Citește și:

Şoc: Fumătorii pasivi pot ajunge să sufere de boli mintale

Cum să postești sănătos

Campioana dietelor spune că sportul a fost soluția salvatoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sport si sanatate