Cum să ai un an mai bun: sfatul astrologului pentru fiecare zodie

Ne aflăm la început de an și, cu siguranță, toți suntem curioși să aflăm ce ne rezervă el. După ce am aflat ce cumpene ne așteaptă în 2016, este timpul să vedem și ce ar trebui să facem pentru a depăși cu fruntea sus aceste necazuri, fie ele mai mari sau mai mici.  

Cum să ai un an mai bun 

Descoperă, așadar, cum să ai un an mai bun și ține cont de recomandările astrologului nostru.

BERBEC

Dorința de a fi competitiv te va anima și în acest an, astfel încât vei face tot ce ține de tine pentru a fi primul în orice domeniu. Însă tocmai înverșunarea asta de a face absolut totul pentru a-ți atinge țelurile îi poate pune pe fugă pe oamenii din jurul tău.

De aceea, în acest an, pentru a nu îndepărta de lângă tine persoanele importante, fii foarte atent la vorbele pe care le scoți pe gură și mai ales la modul în care le rostești. Ca să ai un an mai bun, în 2016 exersează-ți autocontrolul!

TAUR

După atât amar de vreme în care lucrurile păreau că merg prost și că se încăpățânează să nu se schimbe, 2016 vine cu schimbarea în cel puțin 2 sectoare ale vieții – dragoste și carieră. Este anul în care ai șanse să-ți regăsești liniștea și echilibrul sufletesc prin schimbarea locului de muncă și intrarea într-o relație care îți va aduce împlinire.

Însă pentru ca această mult-dorită schimbare să se întâmple, ascultă-ți inima, sfaturile oamenilor dragi și devino tu însăți o prioritate în viața ta.

GEMENI

De fel, ești întotdeauna receptiv la problemele celor din jur. Gata oricând să-i asculți și să le oferi soluții la problemele pe care le au, uiți, adesea, de nevoile tale. De ceva vreme, simți nevoia unei schimbări în viața ta și aceasta are toate șansele să vină în 2016.

Condițiile sunt să te apleci mai mult asupra ție însăți și să acorzi o importanță majoră nevoilor tale, oricât de mari sau de mici ar fi acestea. Este anul în care te vei maturiza în adevăratul sens al cuvântului și vei învăța să explorezi relația cu tine.

RAC

În ultima perioadă, ai resimțit puternic sentimentul că viața trece mult prea repede, că sunt o mulțime de lucruri care au rămas nefăcute din cauza lipsei timpului. Dar neliniștindu-te pentru lucrurile rămase nefăcute, ratezi momentul prezent și nu te mai poți bucure de ceea ce-ți oferă el.

Ca să ai un an mai bun decât cel care tocmai a trecut, încearcă să rămâi ancorată în prezent. Nu rămâne blocată în amintirile din trecut și nici nu te neliniști cu privire la viitor. Relaxează-te, trăiește clipa și adu-ți aminte că tot ce e sortit să se întâmple se va întâmpla.

LEU

De când te știi, ți-a plăcut să te înconjori de oameni dragi, fie ei prieteni sau membri ai familiei. Totuși, în ultima vreme, simți că ceva lipsește. Poate fi vorba despre o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme, poate fi vorba despre neîmplinirea de la locul de muncă sau neîmplinirea în relația pe care o ai… cert este că ceva nu este cum ar trebui să fie, lucru care te nemulțumește profund.

În 2016, vei găsi piesa lipsă, însă tot ce trebuie să faci este să te apleci mai mult asupra ta și să petreci mai mult timp cu tine.

FECIOARĂ

Te neliniștești adesea, de multe ori pentru nimicuri, pentru că este foarte important pentru tine ca totul să fie în regulă. Lucrurile pe care le poți controla ies ca la carte, însă nu stă în puterea ta să controlezi totul.

Ca să ai un an mai bun, amintește-ți regulat acest lucru. Faptul cu lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ți-ai dori n-ar trebui să te neliniștească și nici să te streseze. Ia-le așa cum sunt, învață din eșecuri și mergi mai departe fără supărare, fără nervi, fără stress, dar cu lecția învățată.

BALANȚĂ

În ultima vreme, lucrurile parcă au mers foarte bine, după care s-au oprit brusc. Când se întâmplă așa, atitudinea corectă este… respirația adâncă. Anul acesta va fi plin de provocări pentru tine.

Nu te agita mai mult decât este cazul, ia lucrurile așa cum vin și amintește-ți din când în când că nu poți controla totul. Respiră, relaxează-te abia apoi gândește-te îndelung la ce poți face să îmbunătățești situația. 2016 este anul marilor schimbări pentru tine: o viață nouă, oportunități noi. Abordează lucrurile cu calm și cu convingerea că totul va fi spre binele tău.

SCORPION

Ești o persoană care pune pasiune în tot ceea ce face și care are multe dorințe. Uneori, însă, ceea ce îți dorești tu este foarte greu realizabil, dacă nu imposibil, și intră în contradicție cu ce își doresc cei din jurul tău. În 2016, reflectează îndelung la modul în care acțiunile și deciziile tale îi afectează pe cei din jur.

Este anul maturizării tale emoționale și psiho-sociale, anul în care vei învăța multe din experiențele trecute și vei afla despre tine lucruri pe care nu le-ai fi crezut posibile.

SĂGETĂTOR

Viața ta a fost plină de evenimente în ultima vreme, și nu toate au fost dintre cele fericite. Adesea, poate că te-ai simțit copleșit de ele și ai privit cu teamă spre viitor întrebându-te ce probleme îți va mai rezerva acesta.

Dacă vrei să ai un an mai bun, înainte de a te îngrijora în legătură cu viitorul, trece în revistă toate necazurile cu care te-ai confruntat în ultima vreme și fă un rezumat al lucrurilor pe care le-ai avut de învățat din acestea. Ai să vezi că ai învățat o grămadă de lecții, care te-au făcut să devii ceea ce ești în prezent – un om  puternic și inteligent.

CAPRICORN

Ești o persoană foarte sufletistă și implicată, care-și dorește ca toți cei care o înconjoară să fie fericiți și mulțumiți și ar face orice pentru asta. Totuși, de multe ori, fericirea celor din jur nu depinde de tine.

Ca să ai un an mai bun, încearcă să le dai oamenilor la care ții șansa de a lua propriile decizii. Tot ce trebuie să faci tu este să le arați că ai încredere în deciziile pe care le vor lua. E cea mai bună formă de susținere. Totodată, reconectează-te la propria persoană. Tu ai nevoie de tine chiar mai mult decât au alții nevoie de tine.

VĂRSĂTOR

Ești o persoană foarte rațională, căreia îi place să reflecteze mult. Totuși, adesea gândești lucrurile mult mai mult decât e cazul, ceea ce te împiedică să acționezi. La rândul ei, lipsa de acțiune complică lucrurile care, altfel, ar putea avea o soluționare ușoară.

În anul care tocmai a început, evită să despici firele în 4. Nu-ți spunem să acționezi la primul impuls, ci doar să-ți limitezi timpul în care cauți soluții pentru problemele tale. Pentru tine, 2016 este anul marilor schimbări.

PEȘTI

Este în natura ta să fii sensibil și creativ, însă, uneori, te simți copleșit de lucrurile care ți se întâmplă și simți că nu mai ești capabil de nimic. De aceea, când simți că stresul apasă prea tare pe umerii tăi, adu-ți aminte că trăsătura ta fundamentală, creativitatea, te va ajuta să găsești o soluție cu adevărat genială la problema ta.

Așadar, sfatul nostru este: în 2016, învață să ai mai multă încredere în tine. Modul unic în care gândești te va ajuta să rezolvi și cele mai grave probleme.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop