Cum să ai o relație de cuplu perfectă. Secretul este regula 2-2-2

Se zice că dragostea durează 3 ani. O spun experții în relații de cuplu, nu o spunem noi. Relațiile, însă, pot dura mai puțin de-atât, mai mult de-atât sau toată viața. O relație de lungă durată sau una care să dureze până la sfârșitul vieții se bazează, fără niciun dubiu, pe dragoste și comunicare. Și ține de noi s-o facem să funcționeze, să depunem eforturi constante în acest sens.

Partenerul de viață nu e un bun pe care l-am achiziționat o dată pentru totdeauna. Este un om care, ca și noi, are dreptul să obosească, să se plictisească, să aibă momentele lui de egoism, să-și dorească intimitate, să fie sensibil sau prost-dispus.

Citește si Care este secretul de a fi mai simpatică la prima întâlnire

Respectarea libertăților partenerului de cuplu este o condiție obligatorie a funcționării unei relații de cuplu. Deși toate aceste lucruri pot să nu fie suficiente. Iar dacă destinul ne-a pregătit un capăt de drum cu un anumit partener, n-ar trebui să ne împotrivim și să ținem cu dinții de un om care, în mod clar, nu ne-a fost predestinat.

Până la capătul de drum, însă, e important să facem tot ce ține de noi pentru care relația în care suntem să dureze cât mai mult. Poate chiar veșnic.

Cum să ai o relație de cuplu perfectă

Experții în relații de cuplu susțin că pentru a menține aprinsă flacăra iubirii, este suficient să respecți o regulă simplă: regula 2-2-2. Conform www.aufeminin.com, asta înseamnă că tu și partenerul tău de viață trebuie să ieșiți în oraș de două ori pe săptămână, să vă rezervați doar pentru voi un weekend la două luni, să plecați în concediu de două ori pe an.

Citește și Semnele care îți arată că nu este bărbatul potrivit pentru tine

Desigur, este vorba despre un minimum de ore/zile petrecute împreună. Dacă aveți posibilități financiare și timp disponibil, puteți petrece mult mai mult împreună. Atenție! Toate aceste evadări din rutina cotidiană faceți-le singuri! Fără prieteni, fără familie! Aveți nevoie să fiți doar voi, să reînvățați să vă bucurați unul de altul, să vă redescoperiți, să vă consolidați identitatea de cuplu.

Citește și 10 lucruri pe care NU trebuie să le spui NICIODATĂ partenerului de viață

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii