Cum să ai dinți mai albi în 7 zile

Un zâmbet impecabil este cel mai frumos accesoriu pe care îl poate purta o femeie. Te face să te simți mai încrezătoare, mai atrăgătoare și astfel să ai relații mai bune cu cei din jur.  Dinți albi strălucitori înseamnă sănătate, putere, tinerețe. În plus, poți purta orice nuanță de ruj pentru că se va asorta întotdeauna cu dinții albi.

Vedem zilnic reclame la diverse paste de dinți care ne promit dinți albi într-un timp record. Ar fi bine să fie atât de ușor, dar o pastă de dinți, oricât de scumpă ar fi ea, nu este suficientă. Periuța și tehnica de periaj sunt mult mai importante. La fel și alimentația, care poate să sprijine efortul tău sau, din contră, poate să-l îngreuneze.

dinti mai albi in 7 zile

 1. Evită alimentele și băuturile care pătează dinții

Ține o 'dietă' pentru albirea dinților timp de șapte zile și vei vedea rezultatele.  Din păcate, lista vinovaților include fix acele lucruri pe care toți le iubim – cafea, cola, ceai, vin roșu. Acestea conțin substanțe care pătează smalțul, învelișul protector al dinților.

La fel de periculoase pentru zâmbetul tău sunt și alimentele acide – citricele, roșiile, etc – care erodează smalțul dinților.

2. Consumă fructe fibroase

Fructele fibroase – mere, pere – sunt de ajutor în albirea dinților pentru că îi curăță în mod natural în timpul masticației. În plus, ele stimulează producția de salivă care, de asemenea, 'spală' dinții în timp ce mesteci.

3. Încearcă o periuță de dinți sonică

De ce să renunți la periuța manuală, doar o folosești de când erai mică? Pentru că periuța sonică albește dinții de două ori mai bine decât o periuță de dinți manuală. Periuța Phillips Sonicare Diamond Clean chiar elimină cu până la 100% mai multe pete, chiar și petele de tutun, vin roșu, cafea sau ceai.  Acțiunea ei ajunge delicat, dar eficient între dinți si de-a lungul gingiei. Astfel, un periaj normal de 2 minute, de două ori pe zi timp de 7 zile este suficient pentru a obține dinți albi și sănătoși.

Important de știut! Da, există produse care promit să albească dinții în una, două zile sau chiar pe loc, după o singură folosire. Dar cu ce preț? În general, acestea conțin substanțe care atacă atât smalțul dinților, cât și gingiile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate