Cum s-au cunoscut prezentatoarea TV Lavinia Petrea și soțul ei?

De aproape șapte ani, prezentatoarea știrilor Pro TV Lavinia Petrea (37 de ani) este căsătorită cu procurorul Romulus Varga. Cuplul are împreună trei copii, un fiu și două fiice, Mathias, Klara și Karin.

Cum s-au cunoscut prezentatoarea TV Lavinia Petrea și soțul ei?

Între Lavinia și Romulus a fost dragoste la prima vedere. Mai mult decât atât, încă de la început, perechea a stabilit să facă separat cununia civilă de cea religioasă, pentru a avea mai multe momente de sărbătorit, relatează Libertatea.

De ultima lor aniversare, însă, știrista a uitat. Lavinia a fost luată prin surprindere de soțul ei, care nu doar că nu a uitat, dar i-a și pregătit o surpriză de proporții.

„Eu sunt în televiziune de 17 ani. El zice că, deși nu era telespectator fidel, mă știa de la televizor.

Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale, dar la mult timp față de momentul la care a fost lansată invitația de către șeful lui de atunci.

Chiar a fost o întâlnire informală, doar că s-a întâmplat la câteva luni de când am primit invitația, pentru că pur și simplu nu am putut să ajung.

A fost dragoste la prima vedere, asta o știm amândoi”, a povestit Lavinia Petrea, pentru Libertatea.

A uitat de aniversarea mariajului din cauza problemelor medicale ale copiilor lor

În vară, când vedeta Pro TV și soțul ei au împlinit șase ani de mariaj, știrista a uitat de eveniment, prinsă fiind cu problemele medicale ale copiilor lor.

„Noi nu am făcut, spre exemplu, cununia civilă și cea religioasă împreună, deci avem din start două date diferite de sărbătorit.

Chiar anul trecut, în iunie, când era aniversarea căsătoriei religioase, am avut câteva zile dificile cu copiii, care au vomitat, au avut probleme medicale și recunosc că eu am uitat.

Nu mai știam nici ce zi este. Seara, când a venit soțul acasă cu flori și cu un cadou special pentru mine, nu ceva luat la întâmplare, mi-au dat lacrimile, pur și simplu mi-au dat lacrimile.

Mă bucur că nu s-a supărat că eu am uitat. Și-a dat seama că am uitat”, a declarat, pentru Libertatea, Lavinia Petrea.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin, probleme cu inima. Vedeta a dezvăluit cu ce simptome s-a confruntat: „Simțeam că nu mai am aer”

Alertă la școala unde învață prințul George și prințesa Charlotte. Patru copii sunt în carantină din cauza coronavirusului

Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete