Cum s-au cunoscut chef Sorin Bontea și soția lui? Sunt împreună de 31 de ani

Chef Sorin Bontea și soția luiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Chef Sorin Bontea (50 de ani) și artistul, actorul și prezentatorul de televiziune Răzvan Fodor (44 de ani) sunt câștigătorii sezonului 3 al competiției TV Asia Express și implicit ai sumei de 30.000 de euro.

Cum s-au cunoscut chef Sorin Bontea și soția lui? Sunt împreună de 31 de ani

Recent, vorbind cu revista VIVA! despre familia sa, chef Sorin Bontea a dezvăluit cum s-au cunoscut el și soția lui, dar și care este secretul relației lor de lungă durată.

„Suntem împreună din 1989 și ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

La prima întâlnire, țin minte că i-am dat un trandafir roșu și, de atunci, îi dăruiesc mereu trandafiri roșii. Îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat Sorin Bontea.

„Pentru noi, o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație.

Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar, sunt frumos, deștept și modest”, a declarat Sorin Bontea, pentru revista VIVA!.

Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Iulian (23 de ani) și Miruna (17 ani).

Cum a fost așteptat acasă de soție?

„Drumul de întoarcere mi s-a părut atâââât de lung, aveam impresia că nu mai ajung. Mi-a fost dor de familie, de cățel, de casa mea, de orice fel de mâncare românească.

Soția m-a așteptat cu rață cu varză la cuptor. Simțeam mirosul de când eram prin Istanbul. Când am ajuns acasă, am mâncat și am stat în cadă.

Știu că pare ciudat, dar o cadă cu apă caldă era raiul pentru mine. Vezi altfel lucrurile după o experiență ca Asia Express.

Eu mi-am promis că o să renunț la excesele de la cumpărături. Aruncăm multă mâncare, luăm mereu mai mult decât avem nevoie, când în lume sunt oameni care trăiesc cu atât de puțin!

Asia Express nu e doar un reality-show. Nici pentru noi, nici pentru telespectatori. Asia Express e și o lecție de viață și asta cred că face atât de special acest show!”, a povestit chef Sorin Bontea, pentru sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, despre mărirea familiei lor: „E dorința fiecărui om să procreeze”

Mesajele vedetelor de Sfântul Gheorghe! Anca Lungu: „Cel mai puternic prenume pe care l-am întâlnit vreodată”

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete