Cum s-au cunoscut chef Sorin Bontea și soția lui? Sunt împreună de 31 de ani

Chef Sorin Bontea (50 de ani) și artistul, actorul și prezentatorul de televiziune Răzvan Fodor (44 de ani) sunt câștigătorii sezonului 3 al competiției TV Asia Express și implicit ai sumei de 30.000 de euro.

Cum s-au cunoscut chef Sorin Bontea și soția lui? Sunt împreună de 31 de ani

Recent, vorbind cu revista VIVA! despre familia sa, chef Sorin Bontea a dezvăluit cum s-au cunoscut el și soția lui, dar și care este secretul relației lor de lungă durată.

„Suntem împreună din 1989 și ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

La prima întâlnire, țin minte că i-am dat un trandafir roșu și, de atunci, îi dăruiesc mereu trandafiri roșii. Îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat Sorin Bontea.

„Pentru noi, o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație.

Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar, sunt frumos, deștept și modest”, a declarat Sorin Bontea, pentru revista VIVA!.

Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Iulian (23 de ani) și Miruna (17 ani).

Cum a fost așteptat acasă de soție?

„Drumul de întoarcere mi s-a părut atâââât de lung, aveam impresia că nu mai ajung. Mi-a fost dor de familie, de cățel, de casa mea, de orice fel de mâncare românească.

Soția m-a așteptat cu rață cu varză la cuptor. Simțeam mirosul de când eram prin Istanbul. Când am ajuns acasă, am mâncat și am stat în cadă.

Știu că pare ciudat, dar o cadă cu apă caldă era raiul pentru mine. Vezi altfel lucrurile după o experiență ca Asia Express.

Eu mi-am promis că o să renunț la excesele de la cumpărături. Aruncăm multă mâncare, luăm mereu mai mult decât avem nevoie, când în lume sunt oameni care trăiesc cu atât de puțin!

Asia Express nu e doar un reality-show. Nici pentru noi, nici pentru telespectatori. Asia Express e și o lecție de viață și asta cred că face atât de special acest show!”, a povestit chef Sorin Bontea, pentru sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, despre mărirea familiei lor: „E dorința fiecărui om să procreeze”

Mesajele vedetelor de Sfântul Gheorghe! Anca Lungu: „Cel mai puternic prenume pe care l-am întâlnit vreodată”

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete