Cum s-a schimbat viața Rocsanei Marcu după ce s-a mutat în Anglia. A renunțat la televiziune: „Mă agit să îmi meargă bine”

Rocsana Marcu a vorbit pentru ciao.ro despre viața pe care o duce acum în Anglia. De peste un an de zile s-a stabilit în Londra alături de fetițele ei și e foarte mulțumită de schimbarea de job. Nu mai e prezentatoare de televiziune, e agent imobiliar.

În urmă cu aproximativ patru ani de zile și-a dat demisia de la Antena Stars, dar în urmă cu un an a pornit pe un nou drum. Rocsana Marcu are numai cuvinte de laudă la adresa vieții sale din Marea Britanie, dar și la adresa muncii sale.

Spune că e mulțumită de banii pe care îi câștigă ca agent imobiliar. „Chiar colaborez foarte bine și cu românii! Nu o să îți vină să crezi ce case frumoase au românii pe care i-am cunoscut eu în domeniul imobiliar. Chiar zilele trecute m-a sunat o doamna extrem de drăguță și mi-a spus că are o vilă superbă, pe malul marii, cu două pontoane și ar vrea să mă ocup de vânzarea acelei case. Bineînțeles că am acceptat pentru că este o casă superbă.

Mi-aș dori și eu o asemenea casă, să pot să vin cu barca, să pot să mă plimb în larg cu barca și apoi să mă întorc acasă, să las bărcuța la ponton și apoi să intru în casa mea. Este o casă minunată și sper să reușesc să o vând cât mai repede! De vândut o vând clar dar aș vrea să o vând și repede! În rest, da, merge foarte bine în acest domeniu pentru că mă agit să îmi meargă bine. Nu pot spune că fac eforturi fizice foarte mari. În schimb, psihice da. Pentru că aici e foarte mare concurența, în special în domeniul imobiliar', a spus vedeta, care are și o strategie pentru a colabora cu ceilalți agenți imobiliari.

„Și dacă nu ești atent o secundă, ești mâncat de ceilalți agenți sau de celelalte agenții și tocmai de aceea eu am abordat o altă strategie ca să nu îmi fac dușmani. Nu că nu îmi plac dușmanii, dar îmi mănâncă energia și am început să îi învăț pe agenții imobiliari de aici din Anglia că cel mai bine este să fim prieteni pentru că în felul acesta avem toți de câștigat! Și de fiecare dată când am eu o casă de vânzare, am mulți agenți cu care lucrez, ei mă sună, împart comisionul cu ei, le dau chiar jumătate din comisionul pe care îl iau eu, ceea ce este extraordinar pentru ei. La fel și în cazul meu. Dacă ei au o proprietate la vânzare, eu vin cu clientul, împărțim comisionul și uite așa suntem cu toții fericiți!

Și tot în felul acesta lucrez și cu cei care îmi recomandă persoane care intenționează să își vândă casele. Sunt foarte mulți, inclusiv români care mă sună și îmi spună că proprietarul vrea să își vândă casa. Zic, „foarte frumos, dă-mi numărul și 50% îți dau ție! Dacă eu am comision de 5.000 de lire, tu ai 2.500!'. Și sunt foarte fericiți toți! Mi-am făcut o grămadă de prieteni, mai mult pe interes, așa, ce să spun, că tot ce se întâmplă în lumea asta este pe bază de interes, inclusiv nunțile!', a mai declarat Rocsana Marcu.

rocsana-marcu-in-anglia-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Rocsana Marcu în continuare la cursuri, se perfecționează, vrea să devină din ce în ce mai bună. „Așadar îmi merge bine, sunt tare fericită, Doamne ajută! Învăț în fiecare zi, progresez în fiecare zi participi la fel și fel de traininguri din domeniul vânzărilor, am alături de mine oameni cu experiență foarte mare în acest domeniu de la care învăț cât pot, fur meserie cât pot și încerc să devin pe zi ce trece un agent imobiliar mai bun decât sunt acum!

Am mai vândut ceva scump! Cum să nu! Dar chiar recent am avut o casă de 2 milioane, mai am încă una listată la 5 milioane. Acestea nu se vând atât de repede și de ușor, dar se vor vinde la un moment dat!', a încheiat ea.

Vezi şi Westminster Abbey din Londra – curiozități despre catedrala unde sunt încoronați regii britanici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete