Cum s-a schimbat prințul Harry după ce a aflat că va deveni tată?

Vestea venirii pe lume a unui copil provoacă o serie de schimbări la nivel de cuplu, iar ambii parteneri încearcă să se pregătească așa cum știu mai bine pentru a se transforma în niște părinți responsabili. Cum s-a schimbat prințul Harry după ce a aflat că va deveni tată?

Ducii de Sussex vor deveni părinți în primăvara acestui an, iar pentru că prințul Harry vrea să își ia în serios rolul de tată, acesta și-a schimbat complet comportamentul. Încă nu și-a strâns în brațe primul copil, dar experții în limbajul corpului au descoperit că prințul Harry s-a maturizat și nu mai este deloc bărbatul glumeț și cu o atitudine relaxată. O mulțime de gesturi au trădat îngrijorarea prințului Harry cu privire la viitor, având în vedere că rolul de părinte implică o mulțime de responsabilități.

Cum s-a schimbat prințul Harry după ce a aflat că va deveni tată?

Schimbările se produc, de obicei, în momentul în care cei doi părinți sunt puși în fața faptului împlinit și trebuie să se descurce cu bebelușul. În ceea ce îl privește pe prințul Harry, specialiștii au descoperit că ducele de Sussex dă semne de anxietate pe măsură ce se apropie momentul în care Meghan Markle va naște. Mai multe decât atât, prințul Harry a adoptat o atitudine mult mai serioasă și este mai grijuliu cu soția sa.

“Harry și-a pierdut acele gesturi care îl făceau să fie un bărbat amuzant și ușor obraznic și s-a transformat într-un adult serios pe măsură ce a devenit soț și acum tată. Harry prezintă toate semnele unei persoane anxioase și a unui tată protectiv, în timp ce soția sa nu a arătat public că ar avea nevoie să fie răsfățată.”, a spus Judi James, expertă în limbajul corpului, potrivit thesun.co.uk.

În timp ce Meghan Markle este relaxată și tot timpul zâmbitoare, prințul Harry este în majoritatea situațiilor îngrijorat și simte nevoia să își protejeze în permanență soția.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Un îndrăgit actor din Tânăr şi neliniştit' a murit la doar 52 de ani. Ce s-a întâmplat?

Cum a reușit Șerban Huidu să treacă peste trauma accidentului rutier? Uite de ce ședințele la terapeut nu au funcționat: Trebuia să fac pace cu mine și…'

Coincidență sau nu? Ce s-a întâmplat în ziua în care Șerban Huidu a suferit accidentul la schi?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro