Cum s-a pozat românca Anastasia Soare alături de Jennifer Lopez. La petrecerea ei au participat și Kim Kardashian și Oprah Winfrey

Anastasia Soare a dat o petrecere de zile mari în America. La cina în cinstea brandului ei de produse cosmetice, care a împlinit 25 de ani de la înființare, românca a organizat o cină unde le-a invitat pe multe dintre prietenele ei celebre.

Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Cindy Crawford, Sofia Vergara sunt doar câteva dintre numele mari care au participat duminică la petrecerea româncei Anastasia Soare. Ele sunt clientele ei, dar și prietenele, cele pe care le pensează de mulți ani de zile.

De peste 25 de ani o pensează pe Jennifer Lopez, care mereu a lăudat-o pentru talentul ei și succesul în afacere. Acum, vedeta internațională a postat primele imagini de la petrecerea româncei, în America. „Cină minunată aseară, sărbătorind cea de-a 25-a aniversare a Anastasiei Soare', a transmis pe rețelele de socializare vedeta, care s-a și pozat alături de Oprah Winfrey, alături de care a stat la masă, dar și de Kim Kardashian.

Compania deținută de Anastasia Soare, care trăiește în America, a împlinit 25 de aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Și Oprah Winfrey mereu a lăudat-o pe Anastasia Soare, românca a căpătat un capital uriaș de imagine după ce a apărut pentru prima dată în emisiunea prezentatoarei, acum mulți ani.

Cum a reușit Anastasia Soare să facă miliarde de dolari din pensat

Anastasia Soare este o româncă cu mâinile de aur, care a reușit să-și îndeplinească visul la Hollywood. Nu s-a gândit niciodată că va pensa celebrități precum Naomi Campbell, Michelle Obama, Jennifer Lopez, Amal Clooney sau Sharon Stone, dar își dorea să aibe un business de succes, a declarat aceasta pentru okmagazine.ro

Oricât de cunoscută a ajuns, ea nu uită de unde a plecat și cât a trebuit să muncească până a ajuns să câștige bani din înfrumusețarea sprâncenelor:

„Îmi aduc perfect aminte că am aterizat la Los Angeles pe 29 iulie, la ora prânzului. M-a șocat că era foarte cald […] Nu prea mi-a plăcut Los Angeles la început. Nu mi-a plăcut deloc. Cel puțin primele 6 luni de zile nu au fost atât de fericite. Am plecat din România din cauza regimului comunist’, a declarat Anastasia Soare pentru sursa menționată.

La început, Anastasia mărturisește că își câștiga banii din epilat și tratamente cosmetice. In primii 2 ani, a pensat gratuit, deoarece îi era greu să-și convingă clientele că este un serviciu pentru care merită să plătească. Lucrurile au evoluat și a ajuns să primească bani pentru munca ei, ajungând să aibă grijă de sprâncenele celebrităților.

Profesionalismul și îndemânarea ei au făcut ca unele vedete să apeleze la serviciile ei timp de mai bine de 20 de ani, așa cum este cazul lui Jennifer Lopez.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete