Cum s-a cunoscut, de fapt, Anda Adam cu viitorul ei soț care e bancher: „Am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt”

Anda Adam se iubește cu Yosif Eudor Mohaci. Sunt deja logodiți cu curând o să facă nunta. Într-un interviu la Pro TV, cântăreața a dezvăluit cum și-a cunoscut viitorul soț, dar și ce planuri de căsătorie au.

Anda Adam și Xonia au lansat o melodie împreună, pentru care au filmat și un videoclip, „Diamond Girl'. Au venit La Măruță, au cântat piesa, dar Anda a povestit și despre nunta care urmează în viața ei.

Iubitul artistei este bancher. „Nimeni nu știe cum evoluează lucrurile, dar asta o să fie ultima. Am inelul pe deget! Sperăm să jucăm și la nunta Xoniei, o să fiu domnișoară de onoare și căsătorită. Nu mai eram împreună, dar eu nu am făcut tam-tam. Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite , fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunonoscut fetița mea. (…)

Mi-a lăsat numarul la recepție, el e francez și e romantic. Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere. (…) El este născut la Paris. (…) Are o fetiță cu fosta soție, care e din Cluj, acum s-a mutat la București. (…) El e bancher. (…) Ne iubim foarte mult și vrem să facem și copilaș, abia așteptăm să vă chemăm la nuntă. Acum mă chinui să învăț franceză și o să lansez și un album în franceză. (…) El e mai mare cu un an ca mine. (…) Nu ne-am decis încă unde o să fie nunta, dacă în România sau la Paris. (…) Mai vrem doi copii, nu mai pot!”, a povestit ea, conform protv.ro.

anda-adam-nunta-logodnic-bancher-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Anda Adam a divorțat acum mai bine de un an de Sorin Niculescu. Ei au o fetiță împreună, pe Evelin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete