Știm cu toate că ce pregătim în casă e sfânt. Știm exact ce punem în preparate și avem garanția că noi și-ai noștri mâncăm ce-i mai gustos și mai sănătos. Dacă îți plac deserturile cu frișcă, alege să folosești frișcă de casă.
O prepari ușor și, dacă folosești secretele bucătăriei franțuzești, iese o frișcă absolut genială. Ai nevoie de:
Pune smântâna într-un vas rece, ideal scos din frigider. Adaugă zahărul și amestecă până ce acesta se topește complet. După ce zahărul s-a topit, începe să amesteci în smântână cu o mișcare rotativă, care are rostul de a încorpora bulele de aer. În scurt timp, smântâna se ve îngroșa și va căpăta consistență de frișcă. Frișca de casă este gata atunci când nu mai cade de pe tel sau de pe brațul mixerului.
Citeste si
Cum se prepară corect agar-agarul, alga din care se obține gelatina vegetală
Șapte greșeli pe care le faci atunci când gătești paste
Sursă foto: shutterstock