Cum poți explora Belgia cu autocarul într-un mod accesibil și eficient?

O țară ca Belgia îți va dezvălui regiuni cosmopolite și pline de culoare precum Bruxelles ori te va întoarce în perioade demult apuse prin farmecul clădirilor și străzilor din Bruges sau Gent. Indiferent că vrei modernitate sau o lecție de istorie, fii sigură că o vacanță în aceste locuri va fi o experiență specială și interesantă care îți va rămâne în suflet.

Planifică-ți traseul – Belgia are multe atracții turistice de admirat 

Bruxelles, datorită poziționării sale geografice reprezintă un nod strategic ce face legătura rapid cu capitale importante cum este Amsterdam sau Paris. Având în vedere acest aspect, organizarea unui circuit ce se întinde pe o perioadă mai lungă de timp este o idee foarte bună în scopul vizitării acestor orașe superbe. După ce stabilești clar ce vrei să bifezi, poți începe să cauți transportul și cazarea adecvată conform ordinii și planificării drumului. 

Odată ce ai văzut Grand Place, serele regale sau catedralele în stil gotic din capitală, următorul must în lista ta este Bruges. Cu o atmosferă fermecătoare oferită de croazierele de-a lungul canalelor sau clădirile din piața mare devine cu siguranță un punct de neratat în călătoria ta.

Când vrei să explorezi zone mai puțin aglomerate și tranzitate de turiști, dar la fel de interesante, Mechelen sau Namur sunt variantele cele mai bune. Clădirile istorice, străzile încărcate de povești și croazierele cu barca sunt doar câteva din activitățile interesante de încercat aici. Un alt oraș ofertant, cu nenumărate obiective pe care ești liberă să le descoperi este Mons. Cu o arhitectură veche de sute de ani a clădirilor, această așezare atestată încă din vremea romanilor îți arată vestigii și obiective prețioase la tot pasul. 

Rezervă-ți biletele de autocar din timp 

Mijloacele de deplasare terestre sunt cele mai indicate atunci când vrei să organizezi o deplasare ce implică un număr mai mare de locații turistice. Îți oferă flexibilitate prin posibilitatea planificării fiecărui detaliu al vacanței furnizând în paralel și libertate de mișcare. 

Autocarul este ideal pentru acest gen de excursie pentru că ai ocazia să explorezi și să vezi peisaje spectaculoase și deosebite. O firmă de transport România – Belgia te va ajuta să îți îndeplinești obiectivele și să ai un sejur reușit. Este recomandat să optezi pentru un operator care îți pune la dispoziție modalități rapide și ușoare de rezervare a biletelor și condiții de călătorie foarte bune. Planificarea unui intinerar ce acoperă mai multe locații necesită o organizare din timp a activităților zilnice astfel încât să nu existe probleme. 

Identifică cazarea potrivită cerințelor tale

Când nu stai în același loc, alegerile în ceea ce privește hotelul pot fi făcute după alte criterii față de cum le selectezi în mod obișnuit. Ținând cont că de cele mai multe ori trebuie doar să îți faci un duș și să te odihnești pentru a fi fresh a doua zi, pretențiile devin mai scăzute. 

După parcurgerea rutei Bucuresti-Bruxelles te poți caza pentru câteva zile la un hotel sau apartament situat central pentru a fi mai ușor să ajungi în toate punctele pe care ți le-ai propus. Aici ai o serie de opțiuni din care să alegi având în vedere că vorbim despre capitală. În schimb, în cazul orașelor mai mici planificarea este cheia ca să îți asiguri locuri de cazare decente, curate și accesibile ca preț.  

Vei fi surprinsă de ținuturi unice, priveliști frumoase și arhitectura spectaculoasă deși Belgia nu este o țară cu o suprafață mare și forme de relief variate. Ea are o multitudine de lucruri ofertante și cu siguranță nu vei regreta dacă decizi să îți planifici următoarea vacanța acolo!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial