Cum pot femeile să se îmbrace bine, cu investiții minime în garderobă

Probabil că nu există femeie căreia să nu-i placă, într-o mai mică sau mai mare măsură moda. Până la urmă, nu este vorba despre tendințe, reviste și vedete, ci despre a te simți bine în pielea ta și a purta haine care să ți se potrivească, să exprime ceva unic despre tine. Or, aceasta este esența feminină.

Indiferent de anotimp, alcătuirea ținutelor este o provocare pentru femei, fiindcă e dificil să ai de fiecare dată o apariție plăcută, diversificată, fără să investești sume colosale de bani într-o garderobă. Tocmai de aceea, e important să ții cont de câteva reguli de bază din lumea frumoasă a modei, care te vor ajuta să-ți alcătuiești mereu o ținută vestimentară potrivită personalității tale, contextului în care te regăsești la un moment dar și, mai ales, care să aducă de fiecare dată un element de noutate apariției tale.

Iată, prin urmare, ce reguli de bază îți recomandă stiliștii:

1. Alege încălțăminte de calitate

Încălțămintea este, fără îndoială, cartea de vizită a unei femei. Dacă pantofii sunt de calitate și te simți confortabil în ei, într-adevăr simți că poți cuceri lumea. Dacă vorbim despre ținute de primăvară-toamnă, poți opta, de exemplu, pentru aceste botine de damă de la Modlet.ro. Datorită materialelor din care încălțămintea este confecționată, dar și calapodului ce respectă proporțiile piciorului, nu vei simți senzația de oboseală.

Mai mult, aceste botine sunt gândite în așa manieră încât să fie ușor adaptabile atât unei ținute de zi, cât și uneia de seară. Se încadrează deosebit de bine fie la birou, când le porți cu pantalon sau blug și o cămașă simplă, fie la o rochie tricotată, seara, când ieși la un restaurant alături de familie sau prieteni.

2. Diversifică-ți ținutele prin accesorii

Fie că vorbim despre brățări, eșarfe, șaluri sau poșete, orice femeie trebuie să aibă-n dulap astfel de articole care o ajută să-și diversifice aparițiile. Chiar dacă te îmbraci la fel de la o zi la alta, nimeni nu va observa acest lucru dacă-ți schimbi poșeta, eșarfa sau colierul.

Acesta este un truc foarte apreciat de femeile care nu vor să petreacă mult timp în fața oglinzii, care adesea se grăbesc dimineața și nu pot să-și pregătească noi ținute, dar și care au o garderobă restrânsă, compusă din doar câteva piese.

3. Evită inscripțiile de pe haine

Știm că e la modă să porți tricouri cu anumite mesaje sau cu motive foarte complicate, însă e dificil să încadrezi corect astfel de piese vestimentare într-o ținută. Ai nevoie de mult timp, de cunoștințe de specialitate și cu siguranță reprezintă o grijă în plus pe care nu-ți dorești să o ai. 

Prin urmare, alege haine cât mai simple, fără diverse inscripții și de preferat în culori pastelate, în tonuri calde și neutre, care sunt foarte ușor de combinat între ele.

În cele din urmă, nu uita că oricât de scumpe sau mai puțin prețioase ar fi piesele vestimentare pe care le porți, ele vor fi întotdeauna puse-n evidență de o atitudine pozitivă și o postură demnă. Alege să te afișezi cu zâmbetul pe buze, întotdeauna încrezătoare în tine, în ceea ce ești și ceea ce reprezinți tu ca om. Restul sunt, totuși, doar detalii.

Sursă foto: freepik.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial