Cum ne va influența destinul Luna Nouă din 29 noiembrie

horoscop

horoscop

Pe 29 noiembrie, se formează aspectul de Lună Nouă în zodia Săgetător. Este un eveniment astrologic major care, evident, nu va rămâne fără urmări în viețile noastre. Unii dintre noi vor fi destul de puțin afectați, în timp ce alții vor fi serios zdruncinați.

Acest aspect al Lunii favorizează călătoriile lungi, lărgirea orizonturilor, început de drumuri. Iată cum vor fi influențate zodiile de Luna Nouă în Săgetător.

BERBEC

Pentru cei mai mulți dintre voi, urmează o perioadă cu drumuri lungi. Este favorizată relația cu străinătatea, fie în interes de serviciu, fie în interes personal. Indiferent de scopul pentru care veți fi nevoiți să faceți călătorii, să știți că aveți șanse mari să cunoașteți persoane influente, care v-ar putea fi de mare ajutor în viitor. Depinde doar de voi să conservați aceste relații. De asemenea, nativii singuri au mari șanse să-și cunoască sufletul-pereche la drum.

Vești foarte bune din punct de vedere financiar. În sfârșit, se întrevăd șanse de câștiguri destul de importante. Pentru cei din a doua decadă lucrurile vor sta ceva mai prost, pentru că sunt favorizate neînțelegerile legate de bani.

TAUR

Luna Nouă din 29 noiembrie se formează, în cazul vostru, pe casa banilor în comun cu partenerul și a moștenirilor. Odată cu formarea acestui aspect al Lunii, va începe o nouă etapă în administrarea resurselor financiare.

Nu vă așteptați la câștiguri fabuloase, însă așteptați-vă să fiți uimiți de voi înșivă atunci când va fi vorba de gestionarea bugetului familiei. Veți vedea că nu veți mai simți lipsa banilor, cel puțin o perioadă, iar asta va fi datorită flerului vostru. De asemenea, sunt șanse destul de mari să intrați în posesia unei moșteniri la care nu v-ați fi așteptat.

GEMENI

În cazul vostru, Luna Nouă din 29 noiembrie se formează pe casa partenerului și a parteneriatelor de afaceri. Sunt favorizate demararea unor afaceri sau începerea unor colaborări. Indiferent despre ce ar putea fi vorba, pentru voi vor fi foarte profitabile.

Pentru că Luna Nouă se formează și pe casa partenerului, nativii singuri ar trebui să se aștepte la surprize plăcute. În viața lor ar putea intra o persoană de sex opus din același semn zodiacal. Aveți toată încrederea că aceasta va fi aleasa/alesul.

RAC

Luna Nouă din 29 noiembrie se va forma pe casa serviciului și a sănătății. La serviciu, imaginația și creativitatea voastră vor fi la cote maxime, lucru care vă va aduce maximum de beneificiu. Sfatul nostru este să nu faceţi nimic la repezeală, altfel, un amănunt complet nesemnificativ, pe care nu l-aţi băgat de seamă, v-ar putea da peste cap toate planurile.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți în cea mai bună formă. Este o perioadă favorabilă începerii unei diete, fie că este vorba despre o dietă de slăbire, de detoxifiere sau recomandată într-o anumită afecțiune.

LEU

Luna Nouă din 29 noiembrie aduce schimbări importante în relația de cuplu. Este o perioadă în care relația va deveni mai puternică, va trece la un alt nivel (logodnă/căsătorie/apariția unui copil) sau… se va destrăma, acolo unde scârțâia de multă vreme. Nativii singuri au șanse mari să întâlnească persoana alături de care să dorească să-și petreacă tot restul vieții.

Veștile sunt bune și în sectorul financiar. nu sunt șanse de câștiguri exorbitante, însă cu certitudine nu vă vor lipsi banii nici pentru cheltuielile curente, nici pentru mici răsfățuri. De asemenea, unii dintre voi ar putea primi o moștenire.

FECIOARĂ

Pe voi, Luna Nouă vă influențează cu precădere pe casa relațiilor de familie. Este o perioadă favorabilă deciziilor referitoare la relațiile de familie. Puteți decide, de exemplu, să reluați legăturile cu cineva cu care ați fost certați multă vreme sau, dimpotrivă, există posibilitatea să rupeți relațiile cu un membru al familiei care considerați că a abuzat de încrederea voastră.

De asemenea, unii dintre voi pot lua decizii legate de locuință. Poate fi vorba despre orice. Fie decideți să vă cumpărați o locuință și demarați demersurile pentru obținerea unui credit, fie vă mutați cu chirie, fie decideți să faceți unele amenajări în locuința actuală, rebuie să știți că astrele vor fi de partea voastră și vă vor susține să vă îndepliniți dorințele.

BALANȚA

Luna Nouă din data de 29 noiembrie influențează sfera comunicării, a dezvoltării personale și relația cu frații. Așadar, profitați de cele câteva zile din preajma Lunii Noi pentru a aplana niște conflicte izbucnite mai demult, indiferent că este vorba despre partenerul de cuplu, despre membrii familiei sau despre colegi de serviciu. Comunicarea voastră este la cote maxime și ar fi păcat să nu profitați să rezolvați aceste probleme.

În plus, aceste discuții pe care le veți purta în această perioadă vă pot deschide drumuri noi. Totodată, aveți șansa să cunoașteți câțiva oameni influenți care vă vor putea oferi un sprijin nesperat la un moment dat în viață.

SCORPION

Vești foarte bune pentru voi din punct de vedere financiar. Contextul astral al perioadei favorizează câștigurile din muncă proprie. Poate fi vorba despre o creștere salarială semnificativă sau de semnarea unor contracte de colaborare avantajoase.

Pentru o perioadă destul de lungă veți trăi aproape fără griji, fără să vă drămuiți fiecare bănuț. Nu vor mai exista probleme financiare urgent de rezolvat. Veți putea chiar să vă oferiți chiar și răsfățuri, însă aveți totuși grijă să nu depășiți limitele rezonabilului.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă se va forma, în cazul vostru, pe casa personalității. Pentru voi va începe o nouă etapă care vă poate aduce satisfacții enorme. Pentru a reuși, însă, să vă atingeți obiectivele, este necesar să vă lărgiți orizonturile și să profitați de orice șansă vi se oferă în carieră. Aveți o mulțime de abilități și puteți profita de ele în așa fel încât să ajungeți pe o poziție superioară.

La actualul job, volumul de muncă pare să crească și din acest motiv relațiile cu colegii și chiar cu unii superiori au tendința să devină tensionate. Rămâneți calmi și nu uitați că puterea voastră de muncă, abilitățile voastre, stăpânirea de sine și capacitatea de a menține relații bune cu anturajul vor fi principalele atuuri care vă vor ajuta să avansați în carieră.

CAPRICORN

Pentru voi, Luna Nouă din 29 noiembrie deschide o perioadă în care veți avea nevoie să vă regăsiți pacea interioară. V-ar fi mai mult decât benefice câteva zile în care să fiți doar voi cu voi, câteva zile liniștite în care să încercați să puneți cap la cap problemele din trecut. Veți vedea că veți găsi răspunsuri la toate dilemele care v-au măcinat.

Din păcate, este o perioadă mai puțin bună pentru relația de cuplu. Sunt favorizate crizele conjugale și depinde doar de voi să le țineți departe de cuplul vostru. Evident, prin comunicare.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă din 29 noiembrie este favorabilă planurilor de viitor și proiectelor pe termen lung. Pentru voi va începe o etapă nouă, fie pe plan profesional, fie în plan relațional. Dacă relația este la început, așteptați-vă la cereri în căsătorie sau la propuneri de logodnă. În unele cazuri, vă veți auzi partenerul pentru prima dată exprimându=și dorința de a avea copii.

Alți nativi vor fi privilegiați de astre în sectorul carierei. Sunt favorizate schimbările majore, începuturile. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă, despre o promovare sau despre o colaborare. Indiferent despre care dintre aceste variante va fi vorba, faima și câștigurile însemnate vă sunt garantate.

PEȘTI

În cazul vostru, Luna Nouă se va forma pe casa carierei, anunțând schimbări și noi începuturi în sectorul profesional. Nu vor lipsi ofertele de joburi sau de colaborări, însă cântăriți-le bine, vedeți care sunt avantajele și dezavantajele și alegeți în cunoștință de cauză. Nu vă lăsați păcăliți de mirajul remunerațiilor mari.

Până când vor veni aceste oferte de lucru, concentrați-vă cât puteți de mult la actualul loc de muncă. Contextul astral favorizează scăderea energiei și lipsa motivației.

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop