Cum navigam pe site-ul Avantaje.roMENIUL ORIZONTAL
va permite sa ajungeti in sectiunile principale ale site-ului: Frumusete-Moda, Relatii, Sanatate, Familie-Casa, Gastronomie, Astrologie, Timp liber si Club.


Deasupra meniului orizontal, sunt grupate o serie de legaturi spre SECTIUNI si SERVICII pe care site-ul Avantaje.ro le ofera, si spre care am incercat, in acest fel, sa va oferim un acces rapid.

In partea stanga sunt grupate legaturi spre sectiunile
Forum, Blog, Felicitari, Concursuri si Sfatul expertului.

In partea dreapta gasiti link-uri directe spre Inregistrare, Login, Newsletter, Contact, Publicitate, Harta site, RSS.MENIUL VERTICAL
apare in fiecare sectiune a site-ului, in partea stanga a paginii, si ofera o navigare rapida in cadrul sectiunii respective. In MENIUL VERTICAL se regasesc subsectiunile incluse in sectiunea respectiva.


In fiecare pagina a site-ului, pe coloana din stanga, apare coperta revistei Avantaje, cu legatura directa spre pagina de prezentare a EDITIEI CURENTE.


In fiecare sectiune a site-ului, pe coloana din stanga paginilor, se gaseste o caseta care contine titlurile articolelor CELE MAI CITITE din sectiunea respectiva.


In acelasi fel ca mai sus, fiecare sectiune contine pe coloana din dreapta paginilor, o caseta cu CELE MAI RECENTE subiecte din forum, pe tematica respectiva.


Sectiunile Sanatate si Gastronomie contin, pe coloana din stanga paginilor, casete cu INFORMATII UTILE din domeniile respective.MENIUL DIN SUBSOLUL SITE-ULUI
contine legaturi directe spre fiecare dintre sectiunile si subsectiunile site-ului, pe care le puteti folosi pentru a naviga rapid spre informatia care va intereseaza.


Pentru mai multe informatii despre sectiunile si subsectiunile site-ului Avantaje.ro, vedeti si Harta Site-ului.

Despre avantajele inregistrarii ca membru in site-ul Avantaje.ro, puteti citi in pagina
Club Avantaje.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro