Cum mai arată Adamari Lopez, actrița de telenovele care a cucerit inima românilor în anii 2000?

Adamari Lopez a intrat în casa românilor prin intermediul rolurilor sale din telenovelele anilor 2000. Ea a devenit celebră în întreaga lume datorită interpretărilor sale din „Prietene și Rivale, Pisica Sălbatică sau „Aventurera'.

Frumoasa actriță este recunoscută, de asemenea, pentru spiritul său îndrăzneț, amuzant și pozitiv. Aceste trăsături au ajutat-o ​​să răzbată problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului, mai ales în lupta sa împotriva cancerului de sân, pe care l-a diagnosticat la doar 33 de ani.

Cancerul de sân este cel mai frecvent cancer în rândul femeilor hispanice și latine, iar López, care este puertoricană, și-a folosit vocea pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la depistarea precoce în aceste comunități și nu numai.

„Aveam 33 de ani când am fost diagnosticată cu cancer la sân. A fost într-un moment extraordinar din cariera mea. Eram în Mexic, filmam o telenovelă și tocmai mă logodisem cu partenerul meu. Într-o zi am simțit un mic nodul la unul din sâni. Câteva zile mai târziu, am simțit o durere bruscă. Medicii au descoperit ulterior că aveam cancer la sân. După ce am consultat mai mulți medici, am ales să mă operez pentru a-mi îndepărta sânul și a-mi putea continua viața', a spus Adamari.

Adamari Lopez, căsătorită de două ori și are o fetiță în vârstă de 6 ani

Adamari, în vârstă de 49 de ani, a divorțat de primul său soț, cunoscutul cântăreț Luis Fonsi, iar în 2019 s-a recăsătorit cu dansatorul spaniol, Toni Costa. Împreună au o fetiță de șase ani, pe nume Alaia, ce le-a adus multă fericire și împlinire în viață.

Actrița a avut parte, de-a lungul timpului, de numeroase replici acide din partea oamenilor. Fiind o persoană care nu-și ascunde imperfecțiunile, unii internauți au făcut aluzii la numărul de kilograme în plus și la silueta sa transformată, după ce a postat o poză inocentă pe rețelele de socializare.

Aflată într-o vacanță cu familia, Adamari a publicat o fotografie în care apărea în costum de baie, iar comentariile au fost cum nu se poate mai urâte. Mulți oameni nu își dau seama că Lopez a trecut prin multe din punct de vedere fizic în ultimii ani. În 2005, a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul I și a avut o mastectomie parțială și a făcut chimioterapie. În prezent, aceasta este sănătoasă, a câștigat lupta cu boala nemiloasă, însă greutate sa a suferit fluctuații.

„Cred că atunci când oamenii critică, se critică mai mult pe ei înșiși. După ce m-am confruntat cu cancerul, am trecut prin mai multe schimbări fizice. Corpul meu s-a schimbat', a spus ea în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete