Cum li se spune la școală Prințului George și Prințesei Charlotte

Copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge s-au întors la școală săptămâna aceasta. 

Copiii cei mari ai Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul George, în vârstă de opt ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, s-au întors în sălile de clasă în această săptămână, după câteva luni de școală pe care au urmat-o la domiciliu.

Prințul George și Prințesa CharlotteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi învață la școala Thomas Battersea din sud-vestul Londrei, fiind înscriși în învățământul primar, în clasa a IV-a (Prințul George) și clasa a II-a (Prințesa Charlotte).

Chiar dacă presa îi răsfață cu zeci de fotografii, fiind mereu în centrul atenției și ocupând prima pagină a multor ziare și reviste din Marea Britanie, ei bine, la școală lucrurile nu stau deloc așa. În timp ce prințul George și prințesa Charlotte sunt doi dintre cei mai faimoși copii din întreaga lume, ei nu sunt strigați și numiți după titlurile lor regale la școală. Cei doi frați sunt cunoscuți pur și simplu ca George Cambridge și Charlotte Cambridge pentru prietenii lor de la școală, dar și pentru profesori, printr-o încuviințare a părinților lor. La fel s-a întâmplat și în cazul prințului William și a prințului Harry.
Membrii familiei regale nu folosesc în mod tradițional numele de familie; sunt pur și simplu cunoscuți prin prenumele lor în ochii publicului plus titulatura nobilă. Numele casei lor, al strămoșilor nobili din care provin, cum ar fi Windsor, poate fi diferit de numele lor de familie, cum ar fi Mountbatten-Windsor.
Într-o declarație făcută de Regină în Consiliul în anul 1960, se specifică faptul că descendenții monarhului, fără titluri regale, vor purta numele Mountbatten-Windsor.
Când primul copil al Ducelui și Ducesei de Sussex, Archie, s-a născut în mai 2019, Harry și Meghan au ales să nu dea fiului lor un titlu și, prin urmare, are numele de familie Mountbatten-Windsor. Același lucru se poate spune și pentru fiica lor Lilibet Diana, care s-a născut în iunie 2021.

Anul trecut, într-o întâlnire cu personalul medical din Irlanda de Nord, prințul William a vorbit deschis despre revenirea copiilor săi la școală după închidere. William a mărturisit că suspectează că și alți părinți trec prin aceeași experiență ca și el. „Cred că fiecare părinte respiră ușurat că școala a început din nou'. Cinci luni – a fost minunat, dar au trecut cinci luni lungi' a precizat Prințul William.
Prințul Louis, cel mai mic copil al lui William și Kate, care a împlinit trei ani în aprilie, a început creșa în aprilie anul acesta. Prințul Louis este înscris la creșa Willcocks din Kensington, aproape de Palatul Kensington.

Foto: Hepta

Citeste și:

Prințul George și prințesa Charlotte au o nouă obsesie. Tatăl lor a făcut marea dezvăluire: Copiii mei se…'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete