Cum le-au dat Gina Pistol și Smiley vestea părinților lor că vor deveni bunici: „Nu puteam să-i zic că…”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite și mai frumoase cupluri din România. Cei doi au devenit părinți în luna martie a acestui an și de atunci viața lor a fost complet schimbată.

Gina Pistol a devenit mamă la a devenit mamă când chiar nu mai visa la acest lucru, mai ales că medicii i-au dat slabe speranțe. Din nefericire, vedeta de la Antena 1 nu a putut să-i spună mamei sale acest lucru, deoarece orice părinte își dorește să devină bunic mai devreme sau mai târziu.

„Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu puteam să-i zic că nu pot să fac copii', a mărturisit Gina Pistol în podcastul lui Mihai Morar.

Mai mult decât atât, Smiley susține că ar fi vrut ca părinții lor să afle că vor deveni buni altfel decât din presă. Bucuria și reacția lor nu au putut să o vadă din cauza știrilor care au circulat extrem de repede.

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri', a mai spus proaspăta mămică în același interviu.

După o foarte lungă perioadă de acomodare cu noul statut de mămică, Gina Pistol a povestit la Antena Stars cum se descurcă, ce își dorește, cum este Josephine și ce planuri de viitor are.

„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă’, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete