Cum își menține silueta Alina Pușcaș. A spus ce face de un an de zile: „Aveam câteva kilograme în plus de care nu mai scăpam din august 2019”

Alina Pușcaș are 36 de ani, e actriță, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva', de la Antena 1, și dincolo de micul ecran e mamă. A născut trei copii, dar reușește să aibă o siluetă de invidiat. Într-un interviu pentru revista OK! Magazine, ea a dezvăluit cum reușește.

Vedeta s-a apucat de dans în 2021. Este la un nivel avansat, așa că mișcările pe care le face o solicită mult, face mult sport. „Am intrat în povestea asta în iunie 2021, când nu eram într-o formă tocmai bună. Nu vorbesc numai de faptul că aveam câteva kilograme în plus de care nu mai scăpam din august 2019, când o născusem pe Iris, și de lipsa tonusului, ci și de faptul că rezistența mea fizică ajunsese să lase de dorit. Făcusem o pauză de cinci ani de la tot ceea ce însemna sport. Înainte de prima sarcină eram într-o super formă, pentru că mergeam de patru ori pe săptămână la sală, mâncam extrem de sănătos (prea sănătos ca să mai pot duce asta acum) și aveam cu vreo opt ani mai puțin.

Cu antrenamentele progresive pe care începusem să le fac de trei ori pe săptămână cu Marian, mi-a luat cam patru luni să ajung la un tonus bun și o formă fizică ok. După cele patru luni, știu că îi arătasem lui Marian o fotografie de pe Instagram cu o femeie superbă, cu un corp extrem de frumos lucrat și i-am spus că mi-aș dori să ajung la acea formă. Mirarea mea a fost când el mi-a spus Da, se poate în maximum un an, dacă faci antrenamente în fiecare zi și mănânci mai puțin'.  Șoc! Cum să fac antrenament în fiecare zi ?! Aoleu, să tai din mâncare, eu care practic sunt înnebunită după dulciuni și carbohidrați? Părea un drum greu și imposibil de dus. Am ținut acea poză pe telefon luni de zile, ca să mă motiveze să ajung în acel punct. Și am reușit în șase luni să ajung chiar mai bine decât acea fată, îndrăznesc să spun… (râde). Dar nu reușeam dacă nu trăiam rușinea de-a nu mă ține de treabă în fața unui profesionist', a povestit ea.

alina-puscas-silueta-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pentru silueta ei, Alina Pușcaș are mare grijă și la alimentație. „Din nefericire, nu sunt acea tipologie care poate mânca orice fără să se îngrașe. Dimpotrivă, genele moștenite nu sunt tocmai prietenele mele. Am început să fac sport de pe la 17 ani, când eram în Târgu Mureș, și alergam aproape în fiecare seară 3/4 km ca formă de recreere după ce învățam.

Pe la 18 ani am intrat pentru prima oară într-o sală de fitness și am am făcut o perioadă aerobic – lucru care nu mi-a priit, pentru că mi se dezvoltase prea mult musculatura picioarelor, așa că am renunțat și am ales fitnessul mai bine dozat. De atunci și până acum am mai avut pauze de ani de zile, pentru că e destul de greu să nu ajungi la un moment dat la o oarecare saturație, dar în momentul în care am observat că arderile de acum nu mai sunt la fel ca acum 10 ani, am intrat în panică. Nu îmi voi mai permite pauze de la sport!', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete