Cum își împarte Florin Ristei câștigurile cu iubita lui: „Banii ei sunt și banii mei”. Cu ce se ocupă Naomi Hedman

Florin Ristei a vorbit despre câștigurile sale, dar și cum își împarte banii cu logodnica lui, Naomi Hedman. Cei doi au banii la comun și nu țin cont cât cheltuie.

În cadrul unui interviu pentru CANCAN, Florin Ristei a fost întrebat despre salariul de la Antena 1. Vedeta nu a vrut să dezvăluie suma pe care o primește, însă este mulțumit de banii pe care îi încasează lunar. „E echivalent cu câtă muncă fac în fiecare zi!', a răspuns acesta.

„Banii tăi sunt și banii ei, sau cum funcționează?', i-a întrebat jurnalistul pe cei doi.

„Da, sunt banii noștri!', a răspuns Naomi Hedman.

„Îi denumim banii casei! Dar banii ei sunt și banii mei, totodată!', a completat Florin Ristei.

„Se întâmplă să îți mai iei adidași din banii ei?', a fost curiozitatea reporterului.

„Da, jur!', a răspuns sincer Florin Ristei.

Florin-Ristei-si-Naomi-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cu ce se ocupă iubita lui Florin Ristei

Recent, cântărețul a fost invitat la un podcast, unde a povestit cu ce se ocupă logodnica lui. Florin Ristei are numai cuvinte de laudă la adresa lui Naomi.

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la branduri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Face una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e', a spus Florin Ristei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete