Cum influențează Luna Plină în Capricorn zodiile

Cum influențează Luna Plină în Capricorn zodiile

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 18-24 iulie este intrarea Lunii Pline în zodia Capricorn, pe data de 20 iulie. Majoritatea zodiilor vor resimți influența acestui aspect astrologic, în diferite sectoare ale vieții. Iată care sunt acestea:

Cum influențează Luna Plină în Capricorn zodiile

BERBEC

Luna Plină în Capricorn vă va afecta în special pe casa carierei, a profesiei. Asta înseamnă că veți avea parte de câteva zile destul de încărcate și de stresante la locul de muncă, cu sarcini multe și dificile. Nu vă panicați! Din fericire, veți reuși să depășiți cu bine această perioadă chiar dacă, la un moment dat, veți avea senzația că nu se mai termină.

Cel mai important sfat pe care vi-l putem da este să aveți grijă să vă domoliți elanurile adesea imprudente, care v-ar putea face să vă asumați riscuri mari și prost calculate.

Relația de cuplu va fi ceva mai tensionată decât de obiei în această perioadă și asta pentru că aveți nevoie de ceva mai multă atenție din partea partenerului vostru iar acesta pare să nu se ridice la înălțimea așteptărilor voastre.

TAUR

Voi sunteți cam singurii nativi cărora astrele nu le vor prea da bătăi de cap în această săptămână, pe niciun plan. Poate doar dacă nu aveți o relație și vă doriți cu ardoare una. Dacă faceți parte din această categorie de nativi, probabil că singurătatea va fi destul de apăsătoare. Ăsta nu este, însă, un motiv de a vă arunca cu capul înainte într-o relație cu prima persoană pe care o veți întâlni. Nu vă putem spune decât că ar fi o ușă deschisă către decepții. Mai aveți puâină răbdare.în curând, se vor așeza lucrurile și pentru voi.

În cazul vostru, Luna Plină în Capricorn se formează pe casa drumurilor lungi și a străinătății. Nu este necesar ca drumurile lungi să aibă legătură cu străinătatea, însă nu este nici exclus. Poate fi vorba de deplasări în interes de serviciu, despre care să aflați cu puțin timp înainte, sau de vacanțe.

GEMENI

Pe voi, Luna Plină din 20 iulie vă va influența în sfera banilor în comun cu partenerul, a moștenirilor, a creditelor. Veștile sunt bune, căci vorbim de câștiguri sub orice formă. Puteți moșteni o sumă importantă de bani sau bunuri material, puteți fi răsplătiți la locul de muncă, adică să primiți vreun bonus sau vreo mărire de salariu, ar dacă sunteți în situația de a contracta credite, acestea vi se vor aproba.

Atenție la relația de cuplu în această perioadă! Va fi o perioadă plină de peripeții în acest sector. Unii dintre voi vor fi în pragul unei rupturi. În cazul multora, la această ruptură vor contribui nemulțumirile de natură sexuală. Din fericire, în destul de puține cazuri se va produce această ruptură. Ceilalți native vor avea parte de evenimente neprevăzute, fericite, menite să rezolve problemele de cuplu.

RAC

În cazul vostru, Luna plină în Capricorn se formează pe casa cuplului și a parteneriatelor. Ca urmare a acestui aspect format de Lună, cu parteneriatele se pot întâmpla două lucruri diametral opuse: fie se vor consolida, fie se vor rupe. Dacă se vor rupe este pentru că acest lucru ar fi trebuit să se întâmple de multă vreme, însă unul dintre parteneri nu a fost destul de puternic pentru a determina ruptura. Parteneriatele care se rup nu sunt parteneriate sănătoase', nu aduc nimic constructiv în viețile celor implicați.

Mare atenție și la sectorul financiar! Contextul astral actual vă predispune la greșeli de apreciere, la calcule neinspirate. Drept urmare, nu investiți în lucruri scumpe, mai ales în lucruri pe care să le achiziționați în rate. Deși, pe moment, nu vi se pare un efort mare, în curând veți constata că plata acestor rate va necesita un efort uriaș.

LEU

Pe voi, Luna Plină în Capricorn vă influențează în sectorul muncii. Veștile sunt extrem de bune, căci ambițiile voastre profesionale au șanse maxime să se materializeze. Determinați, muncitori, organizați și intuitivi, veți beneficia, în plus, și de sprijinul astrelor. Aveți șanse maxime să avansați, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, aveți șanse să găsiți un alt job unde să ocupați o poziție superioară celei pe care ați ocupat-o la fostul job. Poate fi vorba și despre o colaborare profitabilă.

În cuplu, nu veți avea parte de prea multă liniște. Momentele fericite, de exaltare vor alterna cu momentele de îndoială, de descurajare. Va fi nevoie de eforturi serioase din partea voastră pentru a atenua conflictele.

FECIOARA

Pentru voi, urmează o perioadă a confuziilor. Neînțelegerile pot apărea în cuplu, la locul de muncă sau în familie și există riscul să se aprofundeze în situația în care voi nici nu realizați că celalalt a înțeles greșit și, deci, nu puteți lămuri problema. Sfatul nostru este ca, înainte de a spune ceva important, să vă gândiți bine dacă ceea ce spuneți poate fi interpretat.

Oricum, voi știți să cădeți mereu în picioare, așa că mulți dintre cei care s-ar putea supăra pe voi or să se lase convinși că ei au greșit, și voi ați avut dreptate. Și le va trece și supărarea. Aveți grijă, însă, la persoanele cu un caracter mai dificil de la locul de muncă. V-ar putea pune bețe în roate sau ar putea lansa fel de fel de bârfe despre voi.

BALANŢĂ

Pe voi, Luna Plină în Capricorn vă influenţează în ceea ce priveşte relaţia cu familia, în special cu părinţii. Dacă până acum a existat relaţii tensionate cu aceştia, în această perioadă acestea au mari şanse să se amelioreze semnificativ. Evident, nimic nu se va rezolva de la sine, ci în urma unor discuţii. Din fericire, veţi comunica bine, iar o comunicare bună face minuni aproape întotdeauna.

Graţie aspectului bun format de Uranus, nativii singuri au mari şanse să aibă parte de o întâlnire surprinzătoare, dar decisivă, cu o persoană de sex opus, care să le însenineze viaţa mulţi ani de-acum încolo.

Cât despre situaţia financiară, aceasta pare să se amelioreze în perioada următoare. Aveţi, însă, mare grijă la unul dintre apropiaţii voştri care va încerca să vă convingă să investiţi fie în anumite lucruri, fie în anumite servicii, de care, mai devreme sau mai târziu, veţi fi complet nemulţumiţi, iar banii nu-i veţi mai putea recupera.

SCORPION

Luna Plină care se va forma în Capricorn pe 20 iulie vă va afecta pe casa comunicării. Asta înseamnă că veţi comunica mai bine şi că veţi avea şanse mari să vă împăcaţi cu oamenii cu care aţi avut conflicte. Tot datorită bunei comunicări, veţi putea să vă convingeţi şefii cu uşurinţă că ideile voastre sunt bune şi îi veţi putea determina să meargă pe mâna voastră.

Atenţie la relaţia partenerială! Unii dintre voi, mai ales cei care au o relaţie de câţiva ani, s-ar putea să aibă destul de multe nemulţumiri cu privire la cum funcţionează lucrurile în cuplu. Nu vă măcinaţi pe interior cu aceste lucruri, cu întrebări la care nu găsiţi răspunsuri. Discutaţi deschis cu partenerul. Comunicarea este bună în această perioadă, iar lucrurile au mari şanse să se rezolve.

SĂGETĂTOR

În cazul vostru, Luna Plină se va forma pe casa banilor. Este vorba de banii câştigaţi prin muncă, nu de aceea veniţi din surse neaşteptate. Poate fi vorba de o recompensă-surpriză la locul de muncă, de o regularizare mai veche de care aţi şi uitat, de o mărire de salariu, aceasta din urmă putând veni la pachet cu o promovare pe un post care să implice mai multe responsabilităţi.

De asemenea, este un moment propice demarării unei afaceri.

Din punct de vedere al sănătăţii, nu sunt excluse probleme cu dantura. Faceţi-vă timp şi mergeţi la stomatolog imediat ce încep să vă deranjeze pentru că tind să se acutizeze destul de repede.

CAPRICORN

Luna Plină din zodia voastră se va forma pe casa personalităţii. Cu alte cuvinte, pentru voi va urma o perioadă în care vă veţi apleca mult asupra voastră, vă veţi analiza îndelung şi veţi analiza relaţiile voastre cu ceilalţi, mai ales cu partenerul de viaţă. Luna Plină aduce, de regulă, schimbări majore în casele pe care se formează, drept urmare, şi în cazul vostru se pot întâmpla două lucruri diametral opuse: fie relaţia voastră se va reinventa, se va reclădi pe baze noi, fie… se va termina. Oricare ar fi deznodământul, aveţi încredere că se întâmplă ceea ce este menit să se întâmple.

Mare atenţie la sectorul financiar! Jupiter prost aspectat vă va determina să cheltuiţi peste măsură. Orice ar fi, sub nicio formă nu vă împrumutaţi! Nici nu vă imaginaţi cât vă va fi de greu să returnaţi banii.

VĂRSĂTOR

Luna Plină din zodia Capricorn se formează, în cazul vostru, în casa subconştientului. Cu alte cuvinte, vă va fi foarte uşor să luaţi decizii, să găsiţi soluţii şi chiar veţi avea adevărate revelaţii. Vestea cu adevărat bună este că toate acestea vor fi corecte. Vă va ajuta mult să vă retrageţi 2-3 zile undeva departe de agitaţia oraşului. Veţi fi capabili să vă puneţi ordine în gânduri, în viaţă, iar unele dintre relaţiile cu persoanele din anturajul vostru se vor schimba: fie veţi renunţa la aceste persoane, fie vi le veţi apropia.

Atenţie la bani! Încercaţi să vă limitaţi la achiziţionarea de lucruri care vă sunt cu adevărat indispensabile! Gestionaţi-vă cu maximă atenţie bugetul, pentru că riscaţi să intraţi într-un colaps financiar destul de greu de depăşit.

PEŞTI

Luna Plină din 20 iulie se va forma, în ceea ce vă priveşte, pe casa planurilor de viitor şi a prietenilor. Această perioadă este propice analizării relaţiilor de prietenie şi a proiectelor în care sunteţi implicaţi. Este momentul să renunţaţi la oamenii sau la lucrurile care vă ţin pe loc şi de care nu v-aţi îndurat până acum să vă despărţiţi. Ei, bine, este momentul să treceţi la nivelul următor, să evoluaţi.

Un semnal de alarmă trebuie tras pentru nativii care nu au o relaţie. Aspectul prost format de Neptun în această perioadă îi face să se simtă copleşiţi de singurătate şi îi poate determina să se arunce cu capul înainte în relaţii din care vor ieşi şifonaţi.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop