Cum i-a închis Delia gura unei fane care i-a pus o întrebare indiscretă

Delia este una dintre artistele foarte active pe rețelele de socializare. Frecvent, artista interacționează și cu fanii, răspunzându-le la comentarii.

Delia, replică dură pentru o fană: “Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog” 

Și așa cum se întâmplă de obicei, fanii au o mulțime de curiozități pe care nu se sfiesc să și le manifeste. Astfel, una dintre fanele Deliei a întrebat-o pe artistă la ce medic și-a făcut corecția buzelor: “La ce doctor ai apelat pentru corectarea buzelor? Au ieșit super frumos. Și așa ți-au rămas în continuare!”, a sunat întrebarea acesteia.

De-a lungul timpului, cântăreața a fost extrem de discretă în ceea ce privește intervențiile estetice la care a apelat. Totuși, Delia a ales să nu lase întrebarea fanei fără răspuns, dar răspunsul ei a fost destul de tranșant: “Mamă, asta sună ca și când am avut buză de iepure și m-am operat… N-am corectat nimic, ca să-ți răspund. Iar lucrurile astea sunt intime, sunt ca mersul la ginecolog. Nu se discută pe Instagram. Să mă apuc acum să spun unde mi-am făcut plombele sau unde mă epilez și cu ce”, a fost răspunsul Deliei, care, după cum se poate observa, neagă că ar fi intervenit asupra buzelor.

Un celebru medic estetician susține că Delia are câteva intervenții estetice

În urmă cu un an, reputatul medic estetician Adina Alberts a analizat pentru revista Viva o imagine de-a Deliei. Adina Alberts a lăudat-o pe vedetă pentru modul în care se îngrijește, menționând că, din punctul ei de vedere, artista şi-a operat nasul şi şi-a aranjat buzele.

'Delia mi se pare o fată frumoasă. Are ochi mari, albaştri, trăsături frumoase, feminine, armonioase, echilibrate. Are un mic retuş la nivelul nasului care este foarte bine făcut. Bravo ei ca şi l-a făcut. Buzele sunt foarte puţin aranjate că mai mult nu pot să spun, chiar aranjate […] Ar fi putut avea acid hialuronic, o împrospătare la nas, lucruri care sunt oricum la ordinea zilei la vârsta pe care o are, dar nu are operaţii importante. Injecţiile nu sunt operaţii. Doar retuşul de la nas a fost operat, dar e de mică anvergură', a mărturisit esteticianul Adina Alberts pentru sursa citată.

Citeste si

Delia „jignită' de sora mai mică. „Drogato! Ți-au luat banii mințile!!!'

Un prieten virtual i-a spus că nu are picioare frumoase, iar ea a reacționat imediat. Incredibil ce replică i-a dat Delia!

De ce se îmbracă Delia așa? Adevărul din spatele acestor ținute: Am ajuns să fiu extrem de…'

Foto: facebook Delia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete