Cum îți dai seama că are pe altcineva? Cele mai importante semne:

shutterstock_793940848

Infidelitatea în cuplu reprezintă unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii se despart, conform studiilor efectuate de specialişti. Bărbaṭii sunt mai predispuşi la a-şi înşela partenerele, spre deosebire de femei care întâi se asigură că sunt pregătite emoțional să se arunce în brațele altcuiva. Cum îți dai seama că are pe altcineva? Cele mai importante semne:

Femeile pot exagera uneori cu gelozia, însă câteva semne evidente ar trebui să pună pe gânduri şi o persoană mai puțin geloasă. Iată când trebuie să te îngrijorezi în legătură cu fidelitatea partenerului tău:

Cum îți dai seama că are pe altcineva? Cele mai importante semne:

* Când vine acasă obosit, în mod repetat. De multe ori nu îi este nici foame, iar tot ce vrea este să își facă un duş şi să doarmă. Încerci să te apropii zadarnic de el. Pare să nu fie atras deloc de tine, iar dorinṭa sexuală s-a pierdut. Dacă acestă situaṭie se repetă pe parcursul mai multor săptămâni sau luni, poate că ar trebui să îi pui câteva întrebări referitoare la felul în care îşi satisface aceste nevoi fără tine.

* Când cântă, dansează şi pare foarte fericit fără a avea un motiv evident. Poate să pară distras, nimic nu îl mai îngrijorează. A devenit foarte relaxat şi nu îṭi mai acordă atenție ca altădată. Este evident că sub această mască a fericirii se ascunde un motiv. Sau o persoană.

*Acceptă să facă dragoste cu tine, după o lungă perioadă în care intimitatea a lipsit, iar la final constați că ejaculează cantitate mică de spermă. Cu cât raporturile sexuale sunt mai dese, cu atât cantitatea se micşorează. Asta înseamnă că dacă nu a făcut sex cu tine şi nici nu s-a masturbat, cu siguranṭă are o amantă care îl lasă fără vlagă.

* Ajunge acasă tot mai târziu sau lipseşte nopțile. Găseşte diferite pretexte cum că are de lucru mai mult, pleacă în delegație, la o întâlnire de afaceri sau doarme la birou. Nimeni nu poate munci fără pauză. În plus, orice om are nevoie să facă un duş, să mănânce, să doarmă. Singur sau cu cineva.

Dacă partenerul tău manifestă comportamente care te duc cu gândul că ar putea avea pe altcineva, preia inițiativa şi invită-l la dialog. O discuție deschisă, chiar dacă va confirma bănuielile, te va scuti de multe zile şi nopṭi de incertitudine.

foto:

Shutterstock

Citește și:

Interviu emoționant cu Iulia, o tânără mămică diagnosticată cu cancer: Cel mai important lucru pentru mine a fost să rămân în viață'

Cum te ajută apa cu lămâie să ai grijă de sănătatea ta?

Ce ar trebui să faci dacă îți dorești să fii fericită?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex