Cum a fost în noaptea shoppingului de lux

Cea de-a doua ediție Special Night Out, noaptea shoppingului de lux, a avut loc joi, 7 noiembrie, între orele 20:00 și 24:00, în Bucureşti

Evenimentul s-a desfăşurat în 31 de magazine de lux concentrate în trei dintre punctele centrale ale Bucureștiului: Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, JW Marriott, dar și în zonele din apropiere: Piața Romană și Unirii.

Anumite branduri au făcut oferte speciale greu de refuzat, atât pentru articolele vestimentare, cât și pentru accesoriile sau obiectele de design interior.

Atât ofertele, cât şi vremea bună cu temperaturi în jur de 15 grade, au atras un număr de peste 1.500 vizitatori și clienți.

Datorită rezultatelor obținute de-a lungul celor două ediții, Special Night Out a devenit o emblemă a shoppingului de lux local, ce se va desfășura în continuare sub forma a două ediții, anual.

În seara evenimentului clienții au fost răsfățați cu băuturi premium precum RÉMY MARTIN, METAXA, EVIAN, MARTINI, THE FAMOUS GROUSE și dulciuri oferite de Candy Bar & Desserts by Cristina Dragna.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri