Cum a fost la ELLE Decoration Brunch x Mihnea Gheorghiu – primul eveniment din seria ELLE Designers Boutique

ELLE Decoration Brunch

Pe 12 octombrie, a avut loc primul Brunch organizat de ELLE Decoration România la București Mall – răsfoiește galeria și vezi cum s-a desfășurat evenimentul dedicat designului românesc.

ELLE Decoration Designers Boutique a dat startul evenimentelor. Debutul primei ediții a fost marcat printr-un brunch special organizat de ELLE Decoration, dedicat colecției de mobilier din lemn masiv,  semnate de designerul Mihnea Gheorghiu, expuse în perioada 2-22 octombrie la București Mall.

Naturalețea este mereu în trend, tocmai de aceea lemnul se numără printre materialele de top în domeniul amenajărilor interioare moderne. Forma deosebită, proporția echilibrată și naturalețea materialelor au inspirat designerul pentru o întreagă linie de piese de mobilier din lemn, cu care și-a propus să cucerească o lume întreagă.

Brunch-ul ELLE Decoration x Mihnea Gheorghiu a avut loc astăzi la București Mall, unde invitații – vedete, designeri, bloggeri și oameni pasionați de artă decorativă din România, au discutat despre ultimele tendințe în materie de design interior și au avut ocazia să descopere vestita colecție românească de mobilier din lemn Bucin Mob Design Collection‘, prezentată la cele mai importante târguri internaționale de design.

În perioada 2-22 octombrie, vino să descoperi design 100 % românesc la ELLE Decoration Designers Boutique. Te așteptăm cu obiecte de mobilier modulare semnate de Mihnea Gheorghiu – practice și compacte, cu design deosebit și accent pe precizia desăvârșită a detaliilor, care vor completa perfect un spațiu de locuit oricât de mic și, de care te vei îndrăgosti.

Mulțumim partenerului, București Mall, pentru sprijinul acordat și te invităm să descoperi, în fotografii, toate detaliile evenimentului ELLE Decoration Brunch.

ELLE Decoration Designers Boutique este un proiect care reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs și transformă București Mall într-un muzeu de design și arte decorative. Pe parcursul a 6 luni, cu sprijinul ELLE Decoration și București Mall, Designers Boutique va deveni noua casă pentru cele mai inedite creații de design de interior 100 % românesc.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse