Cum faci casa sa arate ca noua

Uncategorized

Locuinta ta ar necesita o renovare, reparatii sau cel putin un zugravit. Ceva timp ai avea, in concediu, insa nu iti ajung banii. Institutiile de creditare ofera acum imprumuturi pentru astfel de lucrari.

DOMENIA CREDIT
Tip de credit – Firma ofera un credit special pentru executarea unor astfel de lucrari. Poti accesa creditul mentionat si daca ai construit o casa si nu ai terminat-o (in cazul in care ai intabularea facuta, cu proces-verbal de receptie finala, costul creditului va fi mai mic).
Termen si conditii – Pe 15 ani, in maxim trei transe, avans zero. Ca sa obtii creditul, trebuie sa fii proprietarul sau coproprietarul imobilului, care trebuie sa fie liber de orice fel de sarcini.
Valoare credit – Pana la 300.000 USD/200.000 euro (suma imprumutata nu va depasi 75% din valoarea de evaluare a imobilului, apartamentului, constructiei si a terenului).
Rata dobanda – LIBOR/EURIBOR (dobanda de referinta de pe piata interbancara londoneza la USD, respectiv, europeana, la euro) la sase luni, plus o marja minima de 6,75%; dobanda se ajusteaza semestrial.
Comisioane – 1,9% din valoarea creditului la acordare, pentru o valoare a creditului de minim 10.000 USD/euro, sau 2,9%, pentru o valoare de maxim 9.999 USD/euro (dar minim 150 USD/euro), 80 lei noi, care se platesc la depunerea cererii, si 100 USD/euro, la acordarea fiecarei transe subsecvente primei transe.
Garantii – Imobilul care face obiectul renovarii sau lucrarilor de finisaj (trebuie sa fie intabulat in Cartea Funciara).
Cum sunt ratele – Acestea vor fi egale (un plan de rambursare cu rate descrescatoare i-ar departaja foarte greu pe solicitantii de credit, intrucat primele rate ar fi foarte mari) si se platesc doar la capitalul tras.
Rambursare anticipata – Pentru platile in avans, Domenia Credit percepe 2,5% din capitalul rambursat anticipat.
Dobanda penalizatoare – Daca intarzii plata cu cinci zile, dobanda contractata se majoreaza cu 3% (daca ai depasit cele cinci zile de gratie, vei plati retroactiv si pentru acestea).
Alte conditii – Fiecare transa de bani subsecventa primei transe se va acorda numai dupa verificarea in teren, de catre reprezentantul sau evaluatorul agreat de Domenia Credit, a respectarii destinatiei transei anterioare; se va percepe comision de neutilizare de 0,5% pe perioada nefolosirii transei/transelor subsecvente primei transe, care se va calcula la capitalul aprobat si neutilizat, dar valoarea acestuia e modica (20 de euro pentru o valoare neutilizata de 50.000 euro). Detalii despre oferta Domenia Credit la www.domenia.ro, la e-mail: info@domenia.ro sau la telefon 021/222.85.88.

De ce este avantajos un astfel de credit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din