Cum face față criticilor Theo Rose?

Theo Rose, pe numele ei adevărat, Theodora Maria Diaconu, este una dintre aparițiile momentului la TV. S-a lansat ca artistă de muzică populară, a abordat și genul manele, însă remarcarea a venit odată cu participarea la emisiunea Bravo, ai stil. Iar acum este co-prezentatoare la Vorbește lumea și nu duce lipsă de concerte. 

Are 23 de ani și este o prezență, pe cât de frumoasă, pe atât de naturală. Tocmai această naturalețe, sinceritate și firesc, indiferent de contextul în care apare au transformat-o într-una dintre cele mai urmărite artiste tinere de la noi. Absolventă a Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti', Theo Rose a început prin a cânta muzică populară, însă abordează relaxată și asumată și faptul că a acceptat să cânte manele. Participarea la emisiunea Bravo, ai stil a scos-o în evidență, iar acum o puteți vedea și la PRO TV, unde face echipă cu cei din matinalul Vorbește lumea.

Întrebată de Cătălin Măruță în cadrul podcastului său, Acasă la Măruță, dacă familia nu a fost deranjată de faptul că Theo Rose a început să cânte manele, aceasta a răspuns un „nu' hotărât. „Sora mea a apreciat tot timpul la mine sponetaneitatea și libertatea pe care mi-o dau în cântare. Așa am obișnuit și oamenii care m-au urmarit. Cu felul ăsta al meu nebun de a trăi. Dacă îmi vine să cânt o manea, o să cânt o manea. Și-atunci când a venit trendul ăsta nebun, am stat puțin să mă gândesc dacă îmi taie șansele pe mai departe, și la radio, poate sau dacă oamenii mă vor cataloga ca fiind manelistă. Mi-am pus problema. Însă m-am gândit: ce-ar putea să meargă rău în ecuația asta, atâta timp cât intențiile mele sunt bune, iar mesajul pe care-l transmit e unul curat?'.

„Trebuie să fii tu sincer cu tine'

Întrebată pe rețelele de socializare cum reacționează atunci când este criticată, artista a mărturisit în stilul ei caracteristic: „În principiu, trebuie să fii tu sincer cu tine, tu trebuie să fii primul care să știe cât de prost ești și cât te duce capul. E foarte importantă chestia asta! Că după aia selectezi tu cât te interesează din ce spun ceilalți'.

Citește și: Cântăreața Raluca Dragoi a slăbit 40 de kilograme

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro