Cum a descoperit Monica Pop că are cancer – “Eram ca o coală de hârtie”

Cancerul nu ocolește pe nimeni. Nici Monica Pop nu a fost iertată și, din păcate, a căzut pradă bolii.

În urmă cu cinci ani, Monica Pop a fost diagnosticată cu cancer la colon. A făcut chimioterapie şi patru operaţii și, inițial a reușit să învingă cancerul.

Din nefericire, boala i-a recidivat în urmă cu doi ani, însă Monica Pop nu şi-a pierdut speranţa, iar în prezent reuşeşte să ţină boala sub control.

Monica Pop a dezvăluit cum a aflat de diagnosticul teribil

„Tipul de neoplazie pe care am avut-o eu este un cancer de colon. Am avut simptome în sensul că aveam intermitent, cam la două luni, niște crampe destul de puternice, care mă țineau o zi. N-am dat importanță, că am zis că sigur e un colon iritabil pentru că mă tratam ca pentru un colon iritabil și mergea, deci era bine. Și cu toate acestea s-a întâmplat așa. Pe urmă am avut un șoc puternic. Nu știu dacă a avut vreo importanță, dar așa de tare s-au legat lucrurile… Înainte cu o seară de a debuta peritonita cineva din familie a făcut un șoc anafilactic după un pește pe care l-am cumpărat eu. Și am convingerea că magazinul acela a injectat peștele cu ceva ca să țină mai mult. Și am avut un stres îngrozitor, dar când am ajuns la spital, colegul respectiv a zis: „Monica, ești foarte-foarte albă la față. Du-te și fă ceva'. Eram ca o coala de hârtie. A doua zi de dimineață a început peritonita', a declarat Monica Pop în cadrul emisiunii „News Magazine', de la Antena 3.

„O intervenție chirurgicală pe care care am avut-o și care a durat 6 ore și jumătate, în contextul bolii. Aș vrea să nu mai trec niciodată prin așa ceva, nici eu și nici altcineva. Dar e greu de uitat. A fost a patra operație, cea mai grea. Toate intervențiile pe abdomen nu sunt ușoare, nici pentru chirurg, și nici pentru pacient. Sigur că starea post-operatorie e o stare grea pentru oricine. Totul e să nu te lași, în măsura în care se poate', a continua aceasta.

 

Iulia Sandu

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete