Cum au împodobit vedetele din România brazii de Crăciun?

Împodobirea bradului de Crăciun este o tradiție asociată sărbătorii Nașterii Domnului. Aceasta este una dintre cele mai frumoase tradiții din lume, astfel că în Ajun, în întreaga lume, casele sunt decorate cu lumini și ornamente specifice Crăciunului.

Cu toate acestea, unele vedete din România au intrat deja în spiritul sărbătorilor și au împodobit deja mult iubitul copac veșnic verde. Pe rețelele de socializare au apărut poze cu pregătirile făcute, iar acestea le-au arătat fanilor cât de creativi sunt.

Imaginile pot fi adevărate surse de inspirație, în caz că sunteți în pană de idei și nu știți cum să vă decorați casele de sărbători.

Elena Gheorghe și-a sărbătorit cei doi copii de Sfântul Nicolae, Amelie Nicole și Nicholas. Acesta a fost și un prilej pentru a împodobit bradul, asfel că Elena a ținut cont de dorința fiicei ei, care a vrut un brăduț special.

„Ame și-a dorit de ziua ei un braduț cu: balerine, unicorni, fluturași și ursuleți!', a scris solista pe Instagram.

Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, și-au decorat casa în alb cu decorațiuni deosebite și luxoase. Nici bradul nu a fost o excepție.

Catrinel Sandu a împodobit, în SUA, un brad clasic împreună cu soțul ei, Steve Schroeter, cu mama ei și cu cele două fetițe, Sara și Lara.

Andreea Bănică are un brad extrem de elegant și de delicat. Ea a mărturisit fanilor că anul acesta copiii și-au dorit un brad roz, astfel că l-au decorat cu trandafiri roz și pene.

„Am împodobit brăduțul! După o zi întreagă de lucrat și negociat, suntem foarte fericiți cu ce a ieșit! Copiii și-au dorit braduțul roz anul acesta, așa că le-am făcut pe plac”, spune solista.

O altă vedetă foarte activă pe rețelele de socializare care și-a împodobit deja bradul este Adelina Pestrițu. Anul acesta, Crăciunul este foarte special pentru ea și pentru familia ei, deoarece s-au mutat în casă nouă:

„Crăciunul de anul ăsta este special. Astăzi am facut primul brad în noua casă și suntem tare încântați de ce a rezultat. În casa noastră se simte Spiritul Sărbătorilor mai mult ca oricând”.

Oana Roman a ales simplitatea și are un brad frumos, în culorile Crăciunului. „Am pregătit bradul împreună cu Isa si toata casa are straie de sărbătoare”, a scris pe Instagram Oana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete