Cum arată soția lui Victor Pițurcă. Maria a apărut rar în public de când s-a aflat că soțul a înșelat-o cu Vica Blochina

În vârstă de 65 de ani, Victor Pițurcă e căsătorit de peste 25 de ani cu Maria. Aceasta este o prezență foarte discretă, nu apare nici în emisiuni de televiziune, nici interviuri nu acordă, mai ales după ce s-a aflat că soțul a înșelat-o cu Vica Blochina. Acum, Maria Pițurcă a apărut alături de nora ei.

Victor și Maria Pițurcă au împreună doi copii: Claudia și Alexandru, fost fotbalist, cel care se află într-o relație cu Cristina Ich. Soția antrenorului a fost foarte discretă de-a lungul anilor, a apărut foarte rar.

Acum, la ziua de naștere a Cristinei Ich a făcut o excepție. Îmbrăcați festiv și zâmbitori, Victor și Maria Pițurcă și-au făcut apariția la ziua de naștere a norei, alături de care s-au fotografiat: „Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize', a scris Cristina Ich în dreptul pozei distribuite pe Instagram.

sotia-lui-victor-piturca-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Maria Pițurcă a rămas alături de Victor în ciuda infidelităților lui. Acesta a avut o relație extra-conjugală cu fosta balerină Vica Blochina. Vica a fost amanta lui Pițurcă la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreună un băiat, pe Edan. „Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil.

Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?' Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit', a spus Vica, în trecut, potrivit Libertatea.

Originară din Lituania, Vica Blochina e stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea ea avea doar 20 de ani, iar el, 39 și era căsătorit. S-au îndrăgostit și au trăit o intensă poveste de iubire, timp de 16 ani ea i-a fost amantă.

Acum 14 ani pe lume a venit Edan, fiul lor. Conform Click, în 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete