Cum arată și cu ce se ocupă sora Corinei Caragea? Alexandra a împlinit 30 de ani!

Corina Caragea (37 de ani) este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri sportive din țara noastră.

Când va avea copii, vedeta TV se va descurca de minune! De ce, vă întrebați? Corina și-a exersat calitățile de mamă pe sora mai mică, Alexandra, scria, în urmă cu ceva timp, Libertatea.

Prezentatoarea de televiziune a povestit cât de tare i-a încurcat adolescența pitica familiei. Corina și Alexandra au firi diferite.

Una este celebră și se simte bine atunci când toți ochii sunt pe ea, cealaltă preferă să rămână în spatele camerelor de luat vederi.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Corinei Caragea? Alexandra a împlinit 30 de ani

Alexandra Caragea a împlinit 30 de ani anul acesta. În dreptul unei fotografii în care pare că se sprijină pe baloanele care-i redau vârsta, Alexandra a scris: „30 and I’m still AMAZING – 30 de ani și încă sunt GROZAVĂ”.

Imaginea în GALERIA FOTO!

Relația lor foarte strânsă e firească, de vreme ce Corina, înainte de a-i fi soră Alexandrei, i-a fost un fel de mamă de rezervă, în copilărie.

Cu părinții plecați la lucru, mezina familiei era în grija ei de dimineață până seara. „Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală.

Să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții.

Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam. Și ea la fel, voia, nu voia, mă avea părinte. Așa e când ai o soră”, a povestit, pentru Libertatea, Corina Caragea.

Au ales însă drumuri diferite în viață. „Lucrez într-un departament juridic, deci, nicio legătură cu domeniul ei”, spune Alexandra.

Legătura există însă când vine vorba de locuință. Cele două au avut grijă să-și caute case în același cartier, ca să nu fie prea departe una de cealaltă.

Foto: Instagram

Citește și:

Jennifer Aniston a păstrat aceste amintiri din timpul mariajului cu Brad Pitt! Fostul soț al actriței le-ar fi găsit

Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă este extrem de mândră de reușitele acestora

Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete