Cum arată și cu ce se ocupă Mihaela Borcea la 10 ani de la divorțul de Cristi Borcea

Mihaela Borcea s-a transformat în ultimii ani. Fosta soție a lui Cristi Borcea e preocupată de viața ei profesională, dar și de cea personală. E foarte atașată de copiii ei, dar și de actualul iubit.

Mihaela Borcea a fost prima soție a lui Cristi Borcea. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1988 – 2010. Aceștia au ajuns la divorț după 22 de ani de mariaj și trei copii: Patrick, Angelo și Melissa. Chiar dacă s-au separat, cei doi au rămas în relații foarte bune atât în viața profesională, cât și în cea personală, de dragul copiilor.

Mihaela Borcea deține un salon de înfrumusețare și se implică și acum în afacerile fostului soț, ale lui Cristi Borcea. Aceasta promovează pe pagina ei de Facebook unul dintre hotelurile deținute de fostul soț. Este vorba despre cel din stațiunea Olimp. „Vă așteptăm la mare', a notat ea în mediul online. În prezent, aceasta se iubește cu Sorin Rap.

Mihaela Borcea a trecut și printr-o schimbare de ordin fizic. Acum are 51 de ani, poartă părul mai scurt și a mai câștigat câteva kilograme.

Mihaela Borcea, mesaj pentru fiica ei

Recent, fiica lui Cristi Borcea și a Mihaelei, Melissa, a împlinit 18 ani. Mama i-a scris un mesaj în mediul online.

„La MULȚI ANI, MELISSA, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prințesa inimii mele! Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani… erai un pui de om…o săptămână am trăit un alt coșmar din viața mea mult încercată când nu știam dacă vei trai sau nu, viața ta era în mainile Domnului! Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiță dulce, mititica și drăgălașa care mi-a atins inima!De atunci mulți ani au trecut… Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deșteaptă, sensibilă, matură cu care mă mândresc enorm de mult!

Ești o fiică minunată, ești tot ce mi-aș fi putut dori, și, nu uita, că oriunde te-ar duce viața eu voi fi mereu lângă tine și te voi susține în tot ceea ce faci. Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma așa că, urmează-ți visele, primește oportunitățile care ți se oferă, să fii bună pentru ca să poți să fii fericită, să crezi în tine, să faci tot ce îți dorești, să iubești și să trăiești!! Te iubesc mult!!', a transmis public Mihaela Borcea.

Angelo Borcea are 18 ani

Și fiul cel mic al celor doi a fost sărbătorit. „LA MULȚI ANI, COCULET, cum te-am alintat din prima clipă când ai venit pe lume, acum 18 ani, atunci când viața mea și a voastră era în mâinile Domnului!!! Copilul meu drag ai fost adorabil, glumeț, pus mereu pe șotii, acum eșți chipeș și înțelept! Ai fost precoce, acum ești educat. Ai fost mic, acum ești înalt. Dar, indiferent de lucrurile care se schimbă, vei rămâne întotdeauna fiul meu, iar legătura dintre noi doi nu o poate rupe nimeni, niciodată!! 

Azi pășeșți în viața matură și responsabilă! Îți urez să intri cu dreptul în această nouă etapă a vieții tale, să ai parte de o viață plăcută, cu experiențe intense, trăiri de neuitat, oameni dragi și un amalgam de emoții pozitive. Să ai mereu încredere în ține și să-ți asculți inima indiferent de orice. Never give up without a fight!! Te iubesc mult!!', a mai notat vedeta pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete