Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea. Iulian are 24 de ani și nu a apărut niciodată la TV

Sorin Bontea e unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România. Dincolo de viața profesională, acesta și-a format o familie frumoasă. E căsătorit de mulți ani de zile și are doi copii, o fiică și un băiat. Fiul lui e cel care a atras atenția acum. 

Zilele acestea, Sorin Bontea, jurat la „Chefi la cuțite', a publicat pe contul său oficial de Instagram mai multe imagini cu fiul său, Iulian. Tânărul a moștenit trăsăturile de la tatăl lui. La cei 24 de ani, Iulian este pasionat de sport, de raliuri și preferă să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor.

„Sunt un tată mândru', a notat Sorin Bontea pe Instagram. Iulian Bontea nu a apărut în nicio emisiune de televiziune până acum, nici în alte show-uri. A urcat însă pe podium, a ocupat locul doi la „Cupa Logan', etapa 3.  Concursul a avut loc chiar săptămâna trecută.

„Felicitări! Vă seamănă bine', „Să fie sănătos și fericit toată viața', „Felicitări, mult succes în continuare!' sau „Felicitări, chiar poți să fii un tată mândru. Ai doi copii minunați, să îți trăiască și să fiți sănătoși', au fost doar câteva dintre mesajele fanilor apărute în dreptul postării făcute de Sorin Bontea.

Sorin Bontea are o fiică de 19 ani

Cea care mai apare câteodată la TV, la Antena 1, este Miruna. Fiica lui Sorin Bontea visează să devină psiholog. În urmă cu trei ani, Miruna Bontea i-a făcut o surpriză tatălui ei, a gătit în emisiunea „Chefi la cuțite' de la Antena 1. Acolo a făcut și câteva dezvăluiri. „Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. 

Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar', spunea la TV Miruna Bontea în 2018.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete