Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Laurențiu Duță. Lorena a împlinit 14 ani

Laurențiu Duță e unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Cântă în trupa „3 Sud Est' de ani de zile, dar dincolo de viața profesională, el se mândrește cu familia lui. Fiica e cea care acum a atras atenția. 

familia lui laurentiu duta 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Laurențiu Duță e căsătorit din 2006 cu Ianula și împreună au o fiică, pe Lorena, care e elevă. Aceasta a împlinit acum 14 ani, iar tatăl ei a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. „La mulți ani, Lorena! Te iubește, tati!', a transmis artistul.

Aceasta a publicat și o imagine cu fata lui, Lorena are breton, părul de lungime medie, este machiată și poartă un tricou negru. Mulți dintre colegii de breaslă ai lui Laurențiu Duță i-au urat toate cele bune fiicei lui, printre care și Elena Gheorghe, Andreea Bănică și Mihai Budeanu, scrie Libertatea.

 

Recent, într-un interviu pentru playtech.ro, Laurențiu Duță a spus că fiica lui are voce și talent, însă nu crede că îl va urma în carieră. „Vremurile în care era atrasă de Elena Gheorghe şi al ei 'Ecou' au trecut de ceva vreme. Lorena a ajuns la un alt capitol al vieţii sale şi asta nu poate decât să mă bucure. I s-au schimbat şi gusturile muzicale. Acum apreciază rock-ul şi trupe mai puţin comerciale. În urmă cu vreo doi ani, am dat o fugă până la Londra, ca să urmărim împreună un musical american, 'Hamilton', cu o povestea şi o linie melodică specială, care au fost destul de tare pe placul ei, lucru care m-a şi surprins', a povestit Laurenţiu Duţă.

„Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie!', a mai declarat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete